Salma Hayek: Γιορτάζει τη 15η επέτειο γάμου με την… αγάπη της

10:30 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Για τη Salma Hayek η 14η Φεβρουαρίου δεν ήταν απλώς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι η ημέρα που γιορτάζει την επέτειο γάμου με τον άνδρα της ζωής της. Η Salma Hayek και ο François-Henri Pinault γιόρτασαν τη 15η επέτειο γάμου και η σταρ

την τίμησε μ’ ένα γλυκό αφιέρωμα.

“Έπειτα από 18 χρόνια μαζί και 15 χρόνια γάμου, εξακολουθείς να κάνεις την αγάπη για σένα εύκολη, διασκεδαστική, βαθιά και φρέσκια σαν ένα απαλό αεράκι. Χρόνια πολλά mi amor”, έγραψε η Hayek στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2006 και καλωσόρισαν την κόρη τους, Valentina Paloma Pinault, τον Σεπτέμβριο του 2007.

Το 2009, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Δημαρχείο του 6ου διαμερίσματος στο κέντρο του Παρισιού και έκαναν μια δεύτερη τελετή τον Απρίλιο του ίδιου έτους στη Βενετία. Ανανέωσαν τους όρκους τους τον Αύγουστο του 2018 στην Μπόρα Μπόρα.

Η Hayek είναι επίσης μητριά των παιδιών του Pinault από προηγούμενο γάμο, της κόρης Mathilde και του γιου François, όπως και του γιου Augustin James, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Linda Evangelista.

Όσο για το τι κάνει τη σχέση τους να λειτουργεί, η Hayek δήλωσε στους δημοσιογράφους στη γιορτή του Harper’s BAZAAR για τις 150 πιο μοντέρνες γυναίκες τον Ιανουάριο του 2017 ότι “υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα