Fernando Alonso: Πώς αντέδρασε σε στίχο της Taylor Swift για εκείνον έναν χρόνο μετά τις φήμες για ειδύλλιο

00:09 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Fernando Alonso ασχολήθηκε με τις παλαιότερες φήμες για ειδύλλιο με την Taylor Swift, καθώς η popstar φαίνεται πως τον ανέφερε σε ένα από τα τραγούδια της στο νέο άλμπουμ της “The Tortured Poets Department”.

Ο σταρ της Formula 1, για τον οποίο υπήρχαν φήμες για ειδύλλιο με τη Swift

τον περασμένο Απρίλιο, εκμεταλλεύτηκε τον θόρυβο γύρω από το νέο άλμπουμ της, αφού εκείνη ανέφερε την ομάδα του, την Aston Martin, στο τραγούδι “imgonnagetyouback”.

@astonmartinf1

I’m an Aston Martin Aramco Formula One Teaaaaaaaam #F1 #Formula1 #F1TikTok #ChineseGP #AMR24

original sound – A (Taylor’s Version)

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού την Παρασκευή, η επίσημη σελίδα της Aston Martin στο TikTok δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Alonso να ακούει τη μελωδία ενώ κάνει scrolling σε ένα iPad.

“Small talk, big love, act like I don’t care what you did”, τραγουδάει η Swift στο diss track. “Είμαι μια Aston Martin που οδήγησες κατευθείαν στο χαντάκι / Μετά έτρεξες και κρύφτηκες”.

Ο πιλότος της F1 δεν είπε τίποτα στο βίντεο, το οποίο είχε σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές, και δεν σχολίασε όταν ρωτήθηκε για τις φήμες πέρυσι. Εκείνη την εποχή, ο κουτσομπολίστικος λογαριασμός στο Instagram Deuxmoi έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία που ισχυριζόταν ότι το ζευγάρι – που ήταν και οι δύο πρόσφατα ελεύθεροι εκείνη την εποχή – περνούσε κρυφά χρόνο μαζί. Ωστόσο, η πηγή σημείωσε ότι δεν υπήρχε “τίποτα σοβαρό” μεταξύ των δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα