French Chic: Βρήκαμε τις πιο εκκεντρικές τάσεις από το street style του Παρισιού

08:30 8/7/2023 - Πηγή: InStyle

Και θα τις φοράμε ασταμάτητα από εδώ και στο εξής!

Η Εβδομάδα Μόδας υψηλής ραπτικής έριξε αυλαία στο Παρίσι κι ενώ ο κόσμος της μόδας μεταναστεύει για λίγο προς Μιλάνο μεριά, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα πιο εκκεντρικά looks που είδαμε στην πρωτεύουσα της μόδας και σε όλες εκείνες τις τάσεις που μας «τράβηξαν» το μάτι. Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα κορίτσια του Instagram έδειξαν να κάνουν στροφή προς μία πιο μίνιμαλ και διακριτική φιλοσοφία, αφήνοντας πίσω τους τις υπερβολές και όλα εκείνα τα φαντασμαγορικά

ρούχα που βλέπαμε σε άλλες haute couture εβδομάδες. Αν μας έλειψαν; Φυσικά! Ας δούμε τις πιο ιδιαίτερες…

Oversized Φιόγκοι

Κάθε είδους φιόγκος πρόκειται να αποτελέσει τάση και να φορεθεί σε επίσημα events και σε καθημερινή βάση. Ποια δεν λατρεύει άλλωστε τα χαριτωμένα και έξτρα ρομαντικά φιογκάκια που αποπνέουν θηλυκότητα και μας ξυπνούν παιδικές εμφανίσεις;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA (@veronicaferraro)

Rosette Dress: Αυτό το στιλ φορέματος είναι ο πιο κομψός τρόπος να υιοθετήσετε το Υ2ΚChristina Anguilera’s Pants

Το πρωτοείδαμε φορεμένο πάνω της κάπου στα μέσα του 2000 και μας το θύμισε λίγες δεκαετίες αργότερα η Chiara Ferragni. Τα δερμάτινα της νέας σεζόν λοιπόν, αναμένεται να έχουν πολλά κορδόνια, σέξι ανοίγματα και στενή γραμμή και να ξεσηκώσουν τα πλήθη με τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

School Girl

Το συγκεκριμένο trend έχουμε παρατηρήσει πως δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, καθώς όλοι λατρεύουν την κλασική στολή της μαθήτριας με μερικά twist! Κάποιες φορές οι φούστες γίνονται μίνι (υπερβολικά μίνι!), άλλες φορές τα cropped tops αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ φέτος ενδέχεται να δούμε και πιο μακριές φούστες να κλέβουν τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη κομψότητά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Επίσημες Κουκούλες

Αν μέχρι τώρα δηλώνατε λάτρεις των hoodies και τα φούτερ αποτελούσαν το αγαπημένο στοιχείο στην εικόνα σας, τότε θα χαρείτε ιδιαιτέρως με το συγκεκριμένο trend. Γιατί οι κουκούλες αποφασίζουν να κατακτήσουν και την επίσημη ενδυμασία σε μια πιο chic εκδοχή που λατρεύουμε να θαυμάζουμε. Το Παρίσι λοιπόν, μας προστάζει να… κουκουλωθούμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Micro Skirts

Όχι, δεν απευθυνόμαστε στις μικροσκοπικές εκείνες φούστες που λίγα χρόνια πριν είχε αναδείξει ως τάση ο οίκος Miu-Miu. Οι φετινές είναι ακόμα πιο τολμηρές, αφού αποφασίζουν να αποκαλύψουν και ένα σέξι μέρος των γλουτών που άλλοτε δεν θα βλέπαμε. Πραγματικές φούστες-ζώνες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Micro-Skirt: Αυτές είναι οι εκδοχές της μικροσκοπικής φούστας που θα δούμε φέτος

Keywords
Τυχαία Θέματα