George, Charlotte και Louis: Πώς αντιμετωπίζουν την περιπέτεια υγείας της μητέρας τους

14:38 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

H Kate Middleton επιβεβαιώνοντας ότι πάσχει από καρκίνο βάζοντας οριστικά τέλος στο όργιο φημών και εικασιών μ’ ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, επεσήμανε οτι ήθελε να πάρει χρόνο για να διαχειριστεί τη σοκαριστική διάγνωση αλλά και να βρει τρόπο να το μοιραστεί με τα παιδιά της. Άλλωστε, τα τρία παιδιά της Kate και του William είναι ο κόσμος τους και η προτεραιότητά τους.

Εσωτερικός συνεργάτης υποστήριξε, σύμφωνα με την Daily Mail,

ότι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis είναι το “κέντρο του κόσμου του William και της Kate” και επιδεικνύουν “εξαιρετική αντοχή” μπροστά στη μάχη της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η Kate εξήγησε στο βίντεο ότι “μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς” και να τους “καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE, εσωτερικός συνεργάτης αποκάλυψε ότι τα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας, ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Louis, 5 ετών, αποτέλεσαν πηγή στήριξης κατά τη διάρκεια της θεραπείας της Kate.

Περιγράφοντας το πώς “δίνουν κουράγιο [στην Kate και τον William] με χαμόγελα”, η πηγή είπε: “Τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου τους”.

Πρόσθεσε: “Παίρνεις θάρρος από την εξαιρετική ανθεκτικότητα των παιδιών”.

Η πηγή υποστήριξε ακόμη ότι η Kate και ο William δίνουν επίσης προτεραιότητα στον οικογενειακό χρόνο, καθώς “το να διασκεδάζουν μαζί όταν μπορούν είναι πολύ σημαντικό”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου της στις 22 Μαρτίου, καθώς αυτή ήταν η ημέρα που ο George, η Charlotte και ο Louis έφυγαν από το σχολείο Lambrook στο Bracknell για τις πασχαλινές διακοπές τους.

Η ανακοίνωση μπορεί να είχε προγραμματιστεί έτσι ώστε τα παιδιά της να μην αντιμετωπίσουν αμέσως ερωτήσεις στο προαύλιο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης. Λέγεται, πάντως, από άλλες πηγές ότι αναγκάστηκε να κάνει την ανακοίνωση καθώς η διάγνωση είχε διαρρεύσει και το Παλάτι του Κένσινγκτον θέλησε να προλάβει τη διαρροή.

Η οικογένεια φέρεται να πέρασε τις πασχαλινές διακοπές μαζί, καθώς προσαρμόζεται στη διάγνωση της Kate, η οποία ανακαλύφθηκε στις μετεγχειρητικές εξετάσεις μετά τη μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα