Georgina Rodriguez: Η πιο φανατική θαυμάστρια του Ronaldo – H ξεχωριστή εμφάνιση στην πασαρέλα

13:31 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Georgina Rodriguez είναι μια υποστηρικτική σύντροφος για τον Cristiano Ronaldo και το επιδεικνύει συχνά. Αυτήν τη φορά επέλεξε έναν… στιλάτο τρόπο.

Η 30χρονη influencer συμμετείχε στην επίδειξη Vetements Womenswear Fall/Winter 2024-2025 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Georgina Rodríguez desfila para Vetements con una camiseta firmada por Cristiano Ronaldo pic.twitter.com/tnPHx8Py8V

— HIGHXTAR. (@highxtar_) March 1, 2024

Καθώς περπατούσε στην πασαρέλα, η Georgina φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα με τον αριθμό επτά, παρόμοιο με την μπλούζα του Cristiano Ronaldo όταν αυτός έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Georgina Rodriguez in a Cristiano Ronaldo shirt at the Paris Fashion Week pic.twitter.com/1HkWgA84wh

— Preeti (@MadridPreeti) March 1, 2024

Και παρ’ όλο που ο αριθμός αυτός είναι αυτός που έχει κρατήσει ο Ronaldo στην αθλητική του καριέρα, η ερυθρόλευκη εμφάνιση της Rodriguez ήταν ολόιδια με την αθλητική ένδυση του σταρ της μπάλας όταν έπαιζε στην αγγλική ομάδα.

Cristiano Ronaldo’nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez’in Paris Moda Haftası’nda giydiği kıyafet. pic.twitter.com/M4IyhI3yRL

Club Regista Entertainment (@RegistaEnt) March 2, 2024

Ο σταρ του ποδοσφαίρου και η Geoorgina βγαίνουν από το 2017, αφού γνωρίστηκαν σε ένα κατάστημα Gucci, όπου εκείνη ήταν τότε βοηθός πωλητή. Το ζευγάρι περιέγραψε τις πρώτες μέρες του στην εκπομπή του Netflix “I Am Georgina”. “Πολλές φορές ερχόταν μετά τη δουλειά”, είπε σε ένα επεισόδιο. “Ερχόταν, θυμάμαι μια φορά, μια φορά με μια Bugatti. Οι συνάδελφοί μου τρελάθηκαν. Έφταναν εκεί με το λεωφορείο και εγώ έφευγα με μια Bugatti. Εννοώ ότι οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα