Gisele Bündchen: Διασκέδασε με τα παιδιά της σε υδάτινο πάρκο στο Μαϊάμι μετά τις φήμες για χωρισμό με τον Tom Brady

12:30 6/9/2022 - Πηγή: InStyle

Η Gisele και τα παιδιά της, η 9χρονη Vivian Lake και ο 12χρονος Benjamin Rein απόλαυσαν μαζί τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στο Μαϊάμι, μετά τον τσακωμό της με τον Tom Brady.

Gisele Bündchen: Σύννεφα στον παράδεισο – Επικός καυγάς με τον Tom Brady

Το Page Six ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι το μοντέλο είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Tampa και πέταξε μόνη στην Κόστα Ρίκα μετά από έναν «επικό καυγά» με τον Brady και εν μέσω φημών ότι χώριζαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Μια πηγή είπε στο People ότι το 42χρονο μοντέλο επισκέφτηκε το υδάτινο πάρκο Tidal Cove στην Aventura της Φλόριντα με τα παιδιά της. Η πηγή πρόσθεσε ότι η Bündchen έπαιζε με τα παιδιά της στις νεροτσουλήθρες και «όλοι έδειχναν χαρούμενοι. Η Gisele φαινόταν υπέροχη με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και μιλούσε με άλλους που βρισκόταν στην πισίνα».

Credits: egyecoland.org

Ο Tom Brady, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε μετά από έντεκα ημέρες απουσίας στην ομάδα του Tampa Bay Buccaneers στο NFL, δεν εθεάθη στο πάρκο. Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του, ο star του ποδοσφαίρου είπε: “Είναι όλα προσωπικά… ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζει. Όλοι έχουμε μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι 45 χρονών φίλε. Συμβαίνουν πολλά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Η επίσκεψη στο Μαϊάμι έρχεται λίγες μέρες αφότου η πηγή είπε ότι ο 45χρονος παίκτης του NFL πέταξε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει την προπόνηση ποδοσφαίρου του γιου του Jack που μοιράζεται με την πρώην του Bridget Moynahan.

Keywords
Τυχαία Θέματα