Gisele Bündchen: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της έναν μήνα μετά τον θάνατό της

17:33 29/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gisele Bündchen τιμά τη μνήμη της μητέρας της που πέθανε ακριβώς πριν από έναν μήνα. Το supermodel κρατά στην καρδιά της την πολυαγαπημένη της μητέρα, Vânia Nonnenmacher και στην αφιέρωση που της έκανε στο Instagram Story της ανέβασε μία throwback φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά τη μητέρα της, τυλίγοντας με αγάπη το χέρι της γύρω από τους ώμους της. Σημείωσε ότι της λείπει πολύ η μητέρα της.

Ένα

δεύτερο στιγμιότυπο έδειχνε τη μητέρα της να της χαμογελάει με ένα ουράνιο τόξο στο βάθος. “Te amo”, πρόσθεσε η Bündchen, εκφράζοντας την αγάπη της.

Η Nonnenmacher πέθανε σε ηλικία 75 ετών στις 28 Ιανουαρίου, καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Moinhos de Vento στο Porto Alegre της Βραζιλίας. Είχε διαγνωστεί προηγουμένως με καρκίνο.

“Αγαπημένη μαμά, πονάει το γεγονός ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις”, έγραψε το 43χρονο μοντέλο, σε ένα αφιέρωμα στο Instagram λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

“Ήσουν ένας άγγελος στη γη, βοηθώντας πάντα όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι η κόρη σου και που έμαθα από εσένα“.

Keywords
Τυχαία Θέματα