Gisele Bündchen: Μιλά για το σκληρό διαζύγιο από τον Tom Brady- “Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου”

11:23 19/9/2023 - Πηγή: InStyle

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Tom Brady, η Gisele Bündchen μιλά με λεπτομέρειες για τη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Το supermodel ομολογεί ότι πέρασε τρία χρόνια με κατ’ οίκον διδασκαλία των δύο παιδιών της λόγω κορονοϊού, μετακόμισε στο Μαϊάμι για τις τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν του Tom Brady, από τον οποίο πριν από έναν χρόνο περίπου πήρε διαζύγιο, ενώ ταυτόχρονα είχε να φροντίσει και

τους άρρωστους γονείς της.

“Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά – σε κάθε τομέα της ζωής μου”, δήλωσε στο People σε μια αποκαλυπτική και εκ βαθέων συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

“Νιώθω ότι όποτε βρέχει, βρέχει κατακλυσμιαία. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές και στροφές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας”.

Η Bündchen βασίστηκε στον διαλογισμό, στην καθημερινή άσκηση και την αφοσίωση στην ευεξία μέσω της διατροφής – το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής Nourish είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα – για να κρατήσει τις ισορροπίες της.

“Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίξουν σε αυτές τις περιόδους, θα ήταν πολύ δύσκολο“, λέει. “Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει από τα δικά μας τρενάκια του τρόμου στη ζωή μας.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Επίσης, λέει ότι εγκατέλειψε το αλκοόλ σε μια προσπάθεια να κοιμάται καλύτερα και να νιώθει πιο παρούσα στην καθημερινή της ζωή.

“Αμέσως μόλις έκλεισα τα 40, για την ακρίβεια, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα το ποτήρι κρασί και του πότε δεν έπινα το ποτήρι κρασί“, λέει. “Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πίνεις ένα ποτήρι κρασί. Και οι άνθρωποι λένε ακόμη και: Ω, είναι υγιεινό για σένα. Λοιπόν, δεν είναι υγιεινό για μένα. Αν θέλετε να ζητήσετε από το σώμα σας ό,τι ζητάω εγώ από το σώμα μου, που είναι πολλά, δεν μπορώ να πίνω όλα αυτά τα πράγματα (αλκοόλ, καφεΐνη) γιατί αθροίζονται.”

Η Bündchen, η οποία εγκατέλειψε επίσημα τον Brady τον Οκτώβριο του 2022 έπειτα από έναν φημολογούμενο “επικό καυγά” για την απόφασή του να επιστρέψει στο NFL ενώ έξι μήνες πριν είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, δεν ανέλυσε την κατάσταση της υγείας της μητέρας και του πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Παράλληλα, συμβουλεύει τις γυναίκες, ιδιαίτερα τις μητέρες, ενάντια στη διαδεδομένη σκέψη ότι η αυτοφροντίδα είναι εγωιστική. “Δεν είναι κάτι εγωιστικό. Οι άνθρωποι μας έχουν διδάξει ότι είναι εγωιστικό αν φροντίζεις τον εαυτό σου. Πώς είναι αυτό εγωιστικό;” λέει. “Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, είσαι καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, είσαι πιο υπομονετική, είσαι πιο τρυφερή, είσαι πιο προσγειωμένη. Οπότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι ενοχές που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Γιατί αυτό σημαίνει να αγαπάς εσένα και να αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, οι οποίοι θα επηρεαστούν από το πόσο καλά είσαι. Γιατί αν είσαι άρρωστος, όλοι πονάνε.”

Keywords
Τυχαία Θέματα