Guns N’ Roses: Aκύρωσαν συναυλία λόγω… απροσδιόριστης ασθένειας

18:44 9/9/2023 - Πηγή: InStyle

Οι Guns N’ Roses αποκάλυψαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι ένα από τα μέλη τους αρρώστησε, αναγκάζοντας το εμβληματικό συγκρότημα να ακυρώσει τη συναυλία του στο Σεντ Λούις το Σάββατο.

“Gunners, η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για το Σεντ Λούις στις 9 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε λόγω ασθένειας”, ανέφεραν οι μουσικοί σε μια κοινή δήλωση στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Guns N’ Roses (@gunsnroses)

“Κρατήστε τα εισιτήριά σας – οι οπαδοί που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην επαναπρογραμματισμένη ημερομηνία θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη” προσέθεσαν στην ανακοίνωσή τους.

Δεν είναι σαφές ποιος έχει αρρωστήσει και δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την ασθένεια.

Ο Slash, ο κορυφαίος κιθαρίστας του συγκροτήματος, αναδημοσίευσε επίσης την ίδια ανακοίνωση στο Instagram του την Παρασκευή, αλλά ο Axl Rose δεν τον μιμήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guns N’ Roses (@gunsnroses)

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram έγινε την Τετάρτη και έδειχνε βίντεό του ενώ βρίσκεται στη σκηνή σε μια συναυλία στο Τορόντο.

Μετά την ημερομηνία της περιοδείας στο Σεντ Λούις, οι Guns N’ Roses είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο Νόξβιλ του Τενεσί την Τρίτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα