H Margot Robbie σαν άλλη Black Magic Barbie του 1964 στα Gotham Awards

Όλοι νομίζαμε ότι η Margot Robbie ξεπέρασε τη φάση της Barbie και άφησε τα λαμπερά ροζ και όλες τις λοιπές αποχρώσεις του στην άκρη.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά επέλεξε να κάνει μία ξεχωριστή εμφάνιση τιμώντας για άλλη μια φορά τον ρόλο της ως κούκλα της Mattel. Η Μargot Robbie περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Cipriani Wall Street της Νέας Υόρκης δίνοντας ηχηρό “παρών” στα Gotham Film

Awards.

Για την εμφάνισή της αναδημιούργησε ένα εμβληματικό, λαμπερό ντύσιμο που παίρνει την έμπνευσή του από την Barbie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

Για την ακρίβεια, η 33χρονη σταρ έδειχνε υπέρκομψή με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με διάφανη κάπα από την Prada. Η εμφάνιση αυτή παρέπεμπε στην Black Magic Barbie του 1964.

Η κάπα έδενε στον λαιμό με φιόγκο. Επίσης, ο στιλίστας της, Andrew Mukamal, επέλεξε να φορέσει στη Robbie κοντά γάντια και μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Ακριβώς όπως της vintage κούκλας.

Margot Robbie isn’t done channeling Barbie’s iconic style.

The actress showed off a glamourous black evening gown paired with a sheer organza cape that emulated Barbie’s 1964 Black Magic Ensemble look at the Gotham Awards in New York City. pic.twitter.com/bngersoS3V

— Entertainment Tonight (@etnow) November 28, 2023

Επίσης, η σταρ φόρεσε μαύρα peep-toe Manolo Blahnik, όπως σε πολλές από τις εμφανίσεις της ως άλλη Barbie. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τα μαλλιά της σε μια φουσκωτή αλογοουρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα