H Margot Robbie σπάει τη σιωπή της για το σνομπάρισμα στα Όσκαρ

09:30 2/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Margot Robbie έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το γεγονός ότι την απέρριψαν από τα Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “Barbie”.

“Δεν υπάρχει τρόπος να νιώθεις θλίψη όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένη“, είπε απευθυνόμενη στο κοινό σε ειδική προβολή της ταινίας που έσπασε ρεκόρ από τη SAG-AFTRA, το βράδυ της Τρίτης,

σύμφωνα με το Deadline.

Οι θαυμαστές ήταν έξαλλοι μετά τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2024 της περασμένης εβδομάδας, όταν η Greta Gerwig έμεινε εκτός της κατηγορίας καλύτερης σκηνοθεσίας και η Robbie ήταν επίσης άφαντη στην κούρσα καλύτερης ηθοποιού.

Seven days after Oscar nominations came out and Margot Robbie was not on the list for best actress, the “Barbie” star is speaking out. pic.twitter.com/kHJsRVDrDt

TODAY (@TODAYshow) February 1, 2024

Η 33χρονη Αυστραλέζα σταρ δήλωσε ότι “προφανώς” πίστευε ότι η 40χρονη Gerwig έπρεπε να είναι υποψήφια, επειδή “αυτό που έκανε είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά στην καριέρα της, μία φορά στη ζωή της”.

Ωστόσο, φρόντισε να γιορτάσει όλες τις υποψηφιότητες για Όσκαρ που έλαβε η ταινία, λέγοντας ότι είναι “πέρα για πέρα εκστασιασμένη” για τις συνολικά οκτώ υποψηφιότητες της ταινίας.

“Όλοι όσοι πήραν τις υποψηφιότητες, που πήραν είναι απλά απίστευτο, και η υποψηφιότητα καλύτερης ταινίας”, είπε με ενθουσιασμό.

Εκτός από την καλύτερη ταινία, μια υποψηφιότητα που περιλαμβάνει τη Robbie επειδή ήταν παραγωγός, η “Barbie” έλαβε υποψηφιότητες για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι (για το “I’m Just Ken” και το “What Was I Made For?”), τον καλύτερο σχεδιασμό κοστουμιών και τον καλύτερο σχεδιασμό παραγωγής.

Ο Ryan Gosling είναι υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερου δεύτερου ηθοποιού, ενώ η America Ferrera απέσπασε υποψηφιότητα για Β’ Γυναικείο Ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα