Hailey Bieber: Xρησιμοποίησε το τραγούδι της Beyoncé για να ρίξει μπηχτή για τη Selena Gomez;

11:04 31/3/2024 - Πηγή: InStyle

Όπως πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει, κυκλοφόρησε το πρώτο country άλμπουμ της Beyoncé. Με τίτλο «Cowboy Carter», έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές. Μέσα στους εκατομμύρια θαυμαστές της, εντάσσεται και η Hailey Bieber.

Το 27χρονο μοντέλο μάλιστα, δημοσίευσε στα stories της ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ. Ο λόγος για τη διασκευή του «Jolene» της Dolly Parton. Φυσικά κάποιοι haters της δεν άργησαν να εικάσουν ότι με αυτόν τον τρόπο ρίχνει τη δική της μπηχτή

στη Selena Gomez.

Ο λόγος «κρύβεται» πίσω από την ιστορία του τραγουδιού. Στην πραγματικότητα, η Beyoncé έχει κάνει μια μικρή ανατροπή στην αρχική εκδοχή. Έτσι, ενώ η Dolly Parton παρακαλούσε επί της ουσίας την ερωμένη του άντρα της, aka την Jolene, να μην πάρει τον σύζυγό της, η Beyoncé την προειδοποιεί να μην το κάνει. Πρόκειται για ένα τραγούδι που σίγουρα θα γίνει «ύμνος» όσων έχουν αντιμετωπίσει την απιστία. Όπως άλλωστε και αρκετά από τα κομμάτια του άλμπουμ «Lemonade».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι συνδέουν την επιλογή της Hailey Bieber με τη Selena Gomez. Μήπως το μοντέλο συνεχίζει με τον τρόπο αυτό τη διαμάχη της με την τραγουδίστρια;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η 27χρονη καλλονή δεν έκανε καμία αναφορά στην pop star. Ούτε φυσικά ανέφερε τον σύζυγό της, Justin Bieber. Απλώς δημοσίευσε το τραγούδι στα stories της.

Βέβαια, τα σχόλια πυροδότησαν και οι φήμες περί κρίσης στον γάμο των Biebers. Οπότε, δε θα πρέπει να αποτελούν και έκπληξη αυτές οι εικασίες. Όπως αναφέρει και το TMZ, «οι χρήστες των social κατέληξαν πως αυτό αποδεικνύει τη ζήλια της Hailey και πως έχει εμμονή με τη Selena».

Keywords
Τυχαία Θέματα