Hailey Bieber: Το νέο χρώμα μαλλιών που είναι ήδη viral

13:32 18/2/2024 - Πηγή: InStyle
Νέο χρώμα και νέο μήκος μαλλιών για τη Hailey Bieber.

Μήπως έτυχε να δείτε το Super Bowl; Αν ναι, θα παρατηρήσατε τους αμέτρητους celebrities και φυσικά την Taylor Swift η οποία εκτός του ότι τραγούδησε, πανηγύρισε και για τη νίκη της ομάδας του αγαπημένου της, Travis Kelce. Ωστόσο για εμάς τις beauty junkies, το Super

Bowl δεν ήταν μια βραδιά για το NFL αλλά για τα looks των αγαπημένων μας influencers. Μία από αυτές είναι και η Hailey Bieber.

Μαζί με τον Justin Bieber, τη Winnie Harlow, τη Ciara, τον Russell Wilson και άλλους, η ιδρύτριας της Rhode έκανε ένα νέο, πιο σκούρο, πλούσιο χρώμα μαλλιών.

Η Bieber είναι γνωστή λάτρης αλλαγών στα μαλλιά. Tα μαλλιά της σε απόχρωση κανέλας που λάνσαρε πριν από λίγο καιρό έγιναν viral, όπως άλλωστε και τα glazed donut νύχια της. Ωστόσο έχει δοκιμάσει τα πάντα: από φωτεινό ξανθό μέχρι ανοιχτό καστανό, ανταύγειες ακόμα και ροζ ombré κάποτε. Αλλά, το τελευταίο της look ήταν μακράν η πιο σκούρα απόχρωση που έχει κάνει ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ηailey Bieber: Η σκούρα σοκολατί απόχρωση των μαλλιών της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀɪʟᴇʏ ʀʜᴏᴅᴇ ʙᴀʟᴅᴡɪɴ ʙɪᴇʙᴇʀ (@itshaileyqueen__)

Εκτός από το βαθύ σοκολατί χρώμα μαλλιών, το νέο της βαθύ χρώμα είναι ένα ενιαίο σκούρο καστανό που θυμίζει τη μαύρη σοκολάτα, από τις ρίζες έως τις άκρες. Χωρίς ombré, χωρίς σκούρες ρίζες, χωρίς ανταύγειες, απλώς ένα ομοιόμορφο σκούρο καστανό. Για το Super Bowl, άλλαξε επίσης το καρέ της και έβαλε extensions, τα οποία έφταναν περίπου μέχρι το στήθος της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vic (@boutrhode)

Mob wife trend

Κατά τα άλλα, το υπόλοιπο styling ακολουθούσε το ‘mob wife’ trend. Δηλαδή, η Bieber φορούσε ένα fake μακρύ γούνινο σακάκι με λεοπάρ prints. Οι μεγάλες βάτες έδιναν ένταση στη σιλουέτα της, ενώ τα prints ταίριαζαν τέλεια με το πουκάμισο του Justin δίπλα της. Κάτω από το παλτό, φορούσε ένα απλό λευκό μπλουζάκι και χαλαρά μπλε boyfriend jeans. Φυσικά, ταίριαξε τα πάντα με το απόλυτο αξεσουάρ της, το λαμπερό, φρέσκο δέρμα. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το look της με ένα γυαλιστερό ροδακινί κραγιόν, μερικά δαχτυλίδια και μακριά λευκά νύχια.

Keywords
Τυχαία Θέματα