Halle Berry: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Olivier Martinez – Αυτό είναι το ποσό διατροφής που θα του δίνει για τον γιο τους

11:25 24/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry και ο Olivier Martinez οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους οκτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, αφού κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία του γιου τους.

Αν και το ζευγάρι κατέθεσε για πρώτη φορά αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο του 2015, έπειτα από τρία χρόνια γάμου, η διαδικασία είχε καθυστερήσει όλα αυτά τα χρόνια για την επιμέλεια του 9χρονου πλέον γιου τους Maceo. Σύμφωνα όμως με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το E! News,

στις 23 Αυγούστου, το δίδυμο κατέληξε τελικά σε συμφωνία.

Η Berry και ο Martinez θα μοιράζονται από κοινού τη νομική επιμέλεια του Maceo, καθώς και τη φυσική επιμέλεια.

Halle Berry and Olivier Martinez finalize divorce after an 8-year legal battle. pic.twitter.com/egGN81mOF7

— E! News (@enews) August 23, 2023

Η συμφωνία αναφέρει, επίσης, ότι η ηθοποιός θα πληρώνει τα δίδακτρα, τις σχολικές στολές και τα σχολικά είδη του Maceo για όσο καιρό βρίσκεται σε ιδιωτικό σχολείο, 8.000 δολάρια στον Martinez τον μήνα ως διατροφή για το παιδί, καθώς και “4,3% οποιουδήποτε εισοδήματος λαμβάνει πάνω από 2.000.000 δολάρια.”

Η Berry θα είναι επίσης υπεύθυνη για το κόστος των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Maceo, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, το οποίο κατονομάζεται συγκεκριμένα στα έγγραφα.

Η νομική ομάδα του Martinez παρείχε την ακόλουθη δήλωση στο E! News: “Τα δημόσια έγγραφα που κατατέθηκαν για το θέμα θα πρέπει να μιλούν από μόνα τους. Τα μέρη ήθελαν περισσότερη σαφήνεια σε σχέση με το πρόγραμμα του Maceo και τον χρόνο που ο καθένας τους αφιερώνει στον γιο του. Η απόφαση επιτεύχθηκε στο πλαίσιο διαμεσολάβησης με τα μέρη και τους δικηγόρους τους.”

Halle Berry finalizes divorce 8 years after split from Olivier Martinez, will pay $8K monthly child support https://t.co/ZYOhCyuuuR

Fox News (@FoxNews) August 23, 2023

Γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας Dark Tide το 2010 και η Halle και ο Olivier παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα, όταν η Halle -η οποία έχει επίσης τη 15χρονη κόρη Nahla με τον πρώην Gabriel Aubry- ήταν έγκυος στον Maceo.

Οι δύο πρώην πρώην μίλησαν για την απόφασή τους να χωρίσουν σε μια δήλωση που μοιράστηκαν με το E! News τον Οκτώβριο του 2015.

“Με βαριά καρδιά καταλήξαμε στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο”, μοιράστηκαν. “Προχωράμε μπροστά με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και την κοινή εστίαση στο τι είναι καλύτερο για τον γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο ευτυχία στη ζωή και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και, κυρίως, την ιδιωτική ζωή των παιδιών μας καθώς περνάμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα