Harry-Meghan: Το εκβιαστικό τελεσίγραφο στον βασιλιά Κάρολο για τα εγγόνια του – Ο καβγάς για το Φρόγκμορ Κότατζ

Νέες φωτιές βάζει ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle με τη βασιλική οικογένεια νέο βιβλίο. Ο καλός φίλος των Σάσεξ, Omid Scobie, με το νέο βιβλίο του “Endgame” προβαίνει σε φοβερούς ισχυρισμούς. Όπως σημειώνει, υπάρχει και δεύτερος ρατσιστής στη βασιλική οικογένεια. Αυτός, επίσης, ρώτησε για το χρώμα του δέρματος του Archie. Επίσης, μαθαίνουμε και για τον καβγά του Harry με τον βασιλιά Κάρολο μετά την έξωση από το Φρόγκμορ Κότατζ.

Ο καβγάς για τα κλειδιά του αρχοντικού

Ο αναστατωμένος πρίγκιπας Harry είπε στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο:”Δεν

θέλεις να δεις τα εγγόνια σου;” Αυτό αφού τον ανάγκασαν να φύγει από το Φρόγκμορ Κότατζ, σύμφωνα με το βιβλίο της “φωνής” των Σάσεξ.

Prince Harry’s ultimatum given to King Charles about his grandkids revealed in new bookhttps://t.co/HSwkcNeo3c pic.twitter.com/S0cTzfe7Nl

Mirror Celeb (@MirrorCeleb) November 25, 2023

Τώρα ο Harry είναι σε “περιοδεία συμφιλίωσης” με τον πατέρα του, σημειώνει το Page Six. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εγκάρδια όταν του είπαν να μετακομίσει από το Frogmore Cottage.

Το “Endgame” περιγράφει τη στιγμή που ο “σοκαρισμένος” Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle έλαβαν εντολή να επιστρέψουν τα κλειδιά του σπιτιού, που τους είχε χαρίσει η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο τους το 2018.

Οι Σάσεξ δεν ήταν πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και δεν ζούσαν στη Βρετανία. Ωστόσο, ο Omid Scobie βάφτισε την κίνηση αυτή “φθηνή βολή από έναν πληγωμένο πατέρα που δεσμεύεται από ένα θεσμικό σύστημα που συχνά δεν ανέχεται τα ανθρώπινα συναισθήματα”.

Ο Harry φέρεται να αναστατώθηκε τόσο πολύ από την είδηση τον Μάρτιο που είπε στον Κάρολο, 75 ετών, ότι θα ήταν δύσκολο να δει τα εγγόνια του, πρίγκιπα Archie, 4 ετών, και την πριγκίπισσα Lilibet, 2 χρόνων.

Ο Scobie υποστηρίζει ότι το σπίτι ήταν η “μόνη πραγματικά ασφαλής επιλογή της οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο”. Καθώς υπάρχουν άνδρες ασφαλείας στους χώρους.

Πηγή αναφέρει ότι ήταν η πριγκίπισσα Αnne που έπεισε τον Κάρολο να κάνει έξωση στον γιο και τη νύφη του. Επίσης, αυτή του πρότεινε να διώξει τον πρίγκιπα Andrew από το σπίτι του στο Ουίνδσορ, το Royal Lodge.

‘Really leveraging those grandbabies. Not the nicest thing to do!’

Royal and Showbiz reporter @kinseyschofield discusses a new bombshell biography revealing Prince Harry’s reaction to his eviction from Frogmore Cottage.

Become a GB News Member: https://t.co/mNsRsGC8ef pic.twitter.com/mz1BWJNewY

— GB News (@GBNEWS) November 25, 2023 Η έντονη τηλεφωνική επικοινωνία

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι αρκετές ημέρες μετά την ενημέρωση ότι έπρεπε να εκκενώσουν το Φρόγκμορ, ο Harry τηλεφώνησε στον Κάρολο και τον ρώτησε: “Δεν θέλεις να δεις τα εγγόνια σου;” Στο έντονο αυτό τηλεφώνημα, τη σιωπή του Κάρολου ακολούθησε μια “μισόκαρδη δήλωση ότι θα είχαν πάντα “κάπου” να μείνουν”. Όμως, δεν έδωσε στον Harry “πολλές ελπίδες”.

Εβδομάδες νωρίτερα, λέει ο Scobie, ο Κάρολος ήταν ψυχρός και σύντομος στο τηλέφωνο με τον Harry, μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του “Spare”. Εκεί έλεγε τα πάντα για την παιδική του ηλικία με τον πατέρα του και τον καβγά με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα William.

Για την κλήση είχε μεσολαβήσει ένας φίλος, καθώς ο Harry πίστευε ότι αν δεν μιλούσαν τότε δεν θα ξαναμιλούσαν ποτέ. Είχαν μιλήσει τα Χριστούγεννα, αφού ο Hary τους πλησίασε, αλλά ο Κάρολος ήταν “επιφυλακτικός” να συνομιλήσει με τον γιο του. “Το μήνυμα μεταξύ της οικογένειας σχετικά με τον Harry ήταν ότι δεν πρέπει να τον εμπιστεύονται μέχρι να δουν τι υπάρχει στο βιβλίο και τι λέει ενώ το προωθεί. Όλοι το πήραν αυτό στα σοβαρά”, δήλωσε μια πηγή στο Scobie.

Οι κατηγορίες για ρατσισμό

Στο μεταξύ, ο Scobie γράφει εκτενώς για τον ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια. Ένα μη λευκό μέλος της οικογένειας δήλωσε.: “Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ήταν ένα δύσκολο περιβάλλον να είσαι έγχρωμος”.

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η Markle κατηγόρησε δύο άτομα ότι συζητούσαν “ανησυχίες” για το χρώμα του δέρματος του Archie. Ο Scobie λέει ότι σε ιδιωτικές επιστολές που έγραψε στον Κάρολο, η Markle κατονόμασε δύο μέλη του βασιλικού οίκου που, όπως λέει, έλαβαν μέρος στις “συζητήσεις”. Δεν υπάρχει αναφορά των ονομάτων στο βιβλίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα