Harry-William: O μυστικός κωδικός των 3 λέξεων σε περίπτωση ακραίας κρίσης

13:31 11/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William ειχαν φαινομενικά έναν άρρηκτο δεσμό. Έναν δεσμό που έγινε συντρίμμια μετά την απόφαση του δούκα του Σάσεξ να μετεγκατασταθεί με την οικογένειά του στις ΗΠΑ. Από τότε ξεκίνησε η επίθεση κατά της βασιλικής οικογένειας με οποιοδηποτε μέσο και τρόπο.

Πρώτα ήταν η συνέντευξη στην Oprah Winfrey όπου ο Harry και η Meghan κατηγόρησαν μέλος της βασιλικής

οικογένειας για ρατσισμό. Ακολούθησε το ντοκιμαντέρ στο Netflix, όπου ο δούκας του Σάσεξ φρόντισε να ρίξει σκιές πάνω στον αδελφό του και τη νύφη του, Kate Middleton. Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν σκληρές στην αυτοβιογραφία του Harry, “Spare”, όπου ήταν και το αποκορύφωμα. Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο ο Harry γκρέμισε οριστικά τις γέφυρες με τον αδελφό του πρίγκιπα William.

Στο τελευταίο κεφάλαιο, ο Harry αφηγείται πώς μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με τον μεγαλύτερο αδελφό και πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 πήρε συναισθηματική τροπή, καθώς συζήτησαν τις συνθήκες σχετικά με την απόφαση του Harry και της Meghan Markle να αποχωρήσουν από τη βασιλική ζωή. Ο δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, λέει ότι ο William χρησιμοποίησε τον “μυστικό τους κωδικό” που συνδέεται με την εκλιπούσα μητέρα τους, πριγκίπισσα Diana, η οποία πέθανε σε ηλικία 36 ετών το 1997.

Prince William’s 10-word plea to Harry after huge row at Prince Philip’s funeralhttps://t.co/NYQHyVGp3B pic.twitter.com/QTB80G8NOl

Mirror Royal (@MirrorRoyal) January 10, 2024

“Harold, πρέπει να με ακούσεις! Θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένος, Harold. Ορκίζομαι… ορκίζομαι στη ζωή της μαμάς“, γράφει ο Harry.

“Είχε χρησιμοποιήσει τον μυστικό κωδικό, τον παγκόσμιο κωδικό πρόσβασης. Από τότε που ήμασταν παιδιά αυτές οι τρεις λέξεις έπρεπε να χρησιμοποιούνται μόνο σε στιγμές ακραίας κρίσης”, γράφει ο Harry στο Spare. “Για σχεδόν είκοσι πέντε χρόνια κρατούσαμε αυτόν τον ψυχοφθόρο όρκο για τις στιγμές που κάποιος από εμάς έπρεπε να ακουστεί, να γίνει πιστευτός, γρήγορα. Για στιγμές που τίποτα άλλο δεν θα ήταν αρκετό”.

Ο δούκας του Σάσεξ προσθέτει ότι η χρήση της ισχυρής φράσης από τον William “με πάγωσε” επειδή “δεν λειτουργούσε”.

“Απλώς δεν τον πίστευα, δεν τον εμπιστευόμουν πλήρως. Και το αντίστροφο. Εκείνος το είδε. Είδε ότι βρισκόμασταν σε ένα μέρος τόσο πληγωμένο και γεμάτο αμφιβολίες που ακόμη και αυτές οι ιερές λέξεις δεν μπορούσαν να μας απελευθερώσουν”, γράφει ο Harry για τη συγκινητική στιγμή.

Μια απο τις εκρηκτικές αποκαλύψεις του βιβλίου ήταν ο ισχυρισμός ότι ο William του επιτέθηκε σωματικά το 2019, αφού τα αδέλφια διαπληκτίστηκαν και ο William προσέβαλε τη Meghan.

Keywords
Τυχαία Θέματα