Naomi Osaka: H ζωή της ως μαμά-αθλήτρια – “Ξέρω από σκληρή δουλειά”

11:37 11/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Naomi Osaka μιλά για τη ζωή της ως μητέρα και ως αθλήτρια. Η 26χρονη πρωταθλήτρια του τένις έγινε μητέρα τον Ιούλιο του 2023 και πλέον ξέρει πολύ καλά πόση υποστήριξη χρειάζεται ένας γονιός και ιδιαίτερα μια μητέρα.

Σε μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Bobbie, την εταιρεία παιδιατρικής διατροφής. Στο βίντεο που ανέβασε μιλά για τη σκληρή δουλειά πίσω από την επιστροφή της στο τένις.

“Ξέρετε ποιος με παρακινει; Εσύ” λέει η Osaka που εμφανίζεται να λικνίζει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Στην ανάρτησή της σημείωσε: “Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο. Ως επαγγελματίας αθλήτρια, δεν μου είναι άγνωστη η σκληρή δουλειά ή το πρωινό ξύπνημα, αλλά οι τελευταίοι 6 μήνες ως νέα μαμά με έκαναν να εκτιμώ και να κατανοώ εντελώς διαφορετικά τι κάνουν οι γονείς κάθε μέρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

“Στους γονείς, ιδίως στις μητέρες, ιστορικά λέγεται ότι τα μωρά θα αποτελέσουν εμπόδιο στους προσωπικούς στόχους – ότι θα σας εμποδίσουν να πετύχετε τα όνειρά σας. Αλλά έχω ανακαλύψει ότι η Shai είναι το απόλυτο κίνητρό μου- με κάνει να θέλω να πετύχω το μεγαλείο”, συνέχισε η Osaka.

“Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που συνεχίζω να κυνηγάω τα όνειρά μου, ενώ παράλληλα είμαι μητέρα. Και αναγνωρίζω ότι είμαι τυχερή που έχω την υποστήριξη να επιστρέψω στη δουλειά αυτό το μήνα με τους δικούς μου όρους, στον δικό μου χρόνο. Τόσοι πολλοί Αμερικανοί γονείς δεν έχουν αυτή την επιλογή. Αλλά ΟΛΟΙ μας το αξίζουμε”.

Η Osaka εξήγησε τη συνεργασία της με την Bobbie, παρουσιάζοντας το N.O. Support Grant για να διασφαλίσει ότι οι νέοι γονείς έχουν τους πόρους που χρειάζονται για να ευημερήσουν οι οικογένειές τους. Η Osaka και η Bobbie δεσμεύονται να δώσουν 50 επιχορηγήσεις σε μετρητά, ύψους 580 δολαρίων, που αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο μηνιαίο επίδομα που θα ήταν διαθέσιμο εάν είχε ψηφιστεί ο νόμος περί οικογενειακής και ιατρικής άδειας, για 50 οικογένειες, προκειμένου να παρέχουν προσωρινή υποστήριξη, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζουν την ομοσπονδιακή άδεια μετ’ αποδοχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα