Have a nice day: Η Gioseppo παρουσιάζει τη νέα καμπάνια με την Elsa Pataky

15:02 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gioseppo παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Have a nice day”, που απεικονίζει μία αυθεντική ημέρα Gioseppo, σε συνεργασία με την brand ambassador τους. Η Elsa Pataky, Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για τους ρόλους της σε επιτυχίες του Hollywood αλλά και σε Ισπανικές σειρές και ταινίες, γίνεται η μούσα της καμπάνιας που οδηγεί το ταξίδι

μας σε ένα νησί που είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα μέρος στο χάρτη.

Η καμπάνια εκτυλίσσεται στο μαγευτικό νησί της Tabarca, ένα ηλιόλουστο νησί με κρυστάλλινα νερά και ξεχωριστή ομορφιά. Η μεσογειακή αύρα που αποπνέει το νησί, συμβαδίζει αρμονικά με την ιστορία και τη φιλοσοφία του brand. Η Elsa με την πληθωρική της παρουσία, μας παρακινεί να ζήσουμε ένα ταξίδι όπου όλες οι αισθήσεις ενεργοποιούνται και να εξερευνήσουμε την κουλτούρα του brand ανακαλύπτοντας πώς είναι μία πραγματική ημέρα Gioseppo.

Η ημέρα Gioseppo μάς παροτρύνει να ζήσουμε στο παρόν και να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής μέσα από την απλότητα των καθημερινών στιγμών. Η καμπάνια υπογραμμίζει τη φιλοσοφία και την αφοσίωση της Gioseppo στην προώθηση εμπειριών που την καθιστά κάτι παραπάνω από ένα απλό brand.

Keywords
Τυχαία Θέματα