Η Kylie Jenner απαντά- Άλλαξε το στιλ της εξαιτίας του Timothee Chalament;

13:30 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner, γνωστή για το έντονα σέξι στιλ της, εξέπληξε το κοινό όταν πήγε στο Παρίσι το προηγούμενο καλοκαίρι με ένα απλό λευκό φόρεμα και ψηλοτάκουνα σανδάλια. Η εν λόγω εμφάνιση ήταν αντίθετη προς τον τυπικό της χαρακτήρα και τα εξαιρετικά hot και στενά ρούχα με τα οποία όλοι τη γνωρίσαμε.

Κι ενώ όλες μας ανησυχήσαμε για το που πήγε εκείνη η φλογερή Kylie που αγαπήσαμε, η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα με τη μορφή του… Timothee Chalament. Κι όσοι λένε πως ο έρωτας δεν σε αλλάζει, κάνουν μεγάλο λάθος!

Η Kylie τότε και τώρα

Η Jenner έγινε γνωστή για το αποκαλυπτικό της στιλ με συχνά να επιλέγει κομμάτια που αναδείκνυαν τη θηλυκότητά της με έντονα κοψίματα και στενά ρούχα μεταξύ άλλων. Και αυτό ήταν το στιλ που τη συνόδευσε για χρόνια. Σέξι μπορούσες να την πεις, αλλά στιλάτη οπωσδήποτε όχι!

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια (και συγκεκριμένα τον ένα τελευταίο χρόνο) η παλιά Kylie δείχνει να μην υπάρχει πια. Η νεότερη της οικογένειας των Kardashian έχει υιοθετήσει μια πιο μίνιμαλ αισθητική. Μάλιστα, αυτή «γράφει» όχι μόνο στις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά ακόμα και στο πρόσωπό της. Οι κομψές λιτές γραμμές έχουν αντικαταστήσει τα κιτς στενά με αποκορύφωμα το λανσάρισμα του νέου της brand με έμφαση στα δερμάτινα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kylie & timothee (@contatodefa)

Οι αντιδράσεις του κοινού

Οι αλλαγές στο στιλ της Jenner προκάλεσαν συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι απορρούσαν για τι μπορεί να οδήγησε σε αυτή την αλλαγή στο στιλ της διάσημης προσωπικότητας. Μέχρι που επισημοποίησε τη σχέση της με τον Timothee Chalament και τότε όλα έβγαζαν νόημα. Άλλαξε εξαιτίας του!

Η απάντηση της ίδιας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ωστόσο στην εφημερίδα The New York Times, η Kylie Jenner αντέδρασε στις εικασίες για την αλλαγή του στιλ της λέγοντας πως δεν θέλει να συζητήσει προσωπικά θέματα. Ωστόσο, υποστήριξε πως οι αλλαγές στην εμφάνισή της ήρθαν μετά τη γέννηση του γιου της. Αποκάλυψε ότι μετά τη γέννα του, χρειάστηκε χρόνος για να νιώσει ξανά ο εαυτός της και να προσαρμοστεί στις νέες τάσεις της μόδας. Είχε όμως και λίγη βοήθεια εδώ που τα λέμε! Ακόμα να πιστέψετε ότι ο έρωτας σε ομορφαίνει;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmopolitan (@cosmopolitan)

Keywords
Τυχαία Θέματα