High Rise & Shine! Τα παντελόνια φέτος θα είναι κολακευτικά και πάλι

11:18 9/1/2024 - Πηγή: InStyle

Και ναι! Μετά από μια περίοδο γεμάτη φούστες, καυτά σορτς και, κυρίως, τα χαμηλόμεσα παντελόνια λόγω της επικράτησης της y2k μόδας, είναι καιρός να υποδεχτούμε μια πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εποχή για το γυναικείο σώμα. Σκεφτείτε το ως έναν φρέσκο αέρα ανανέωσης στη γκαρνταρόμπα σας, με υψηλή δόση κομψότητας.

Η επιστροφή των high-rise pants

Αυτήν τη σεζόν, οι σχεδιαστές επαναφέρουν με ενθουσιασμό την τάση των ψηλόμεσων παντελονιών. Αντί για τα χαμηλόμεσα

παντελόνια που θύμιζαν τη δεκαετία του ’00, τώρα βλέπουμε κομψά παντελόνια που αγκαλιάζουν τη μέση, κάποιες φορές με ενσωματωμένο κορσέ. Και ευτυχώς, γιατί τα παντελόνια που έφταναν το πολύ μέχρι τους γοφούς, είχαν αρχίσει να μας κουράζουν -δεν βολεύουν και το κυριότερο, δεν ταιριάζουν στα σώματα με καμπύλες.

Credit: LoeweΟι σχεδιαστές ψηφίζουν….

Ο Jonathan Anderson του οίκου Loewe δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα παντελόνια που αγγίζουν το στήθος, συνδυαζόμενα με κοντά, χοντρά πλεκτά και πουκάμισα. Από τον Louis Vuitton και τον Saint Laurent, έως τον Hermès και τον Armani, και οι εμβληματικοί οίκοι ακολουθούν την ίδια τάση, προτείνοντας μια ανανεωμένη εκδοχή της μόδας με ψηλόμεσα παντελόνια.

Credit: Maison AlaiaΣε ποιες εκδοχές θα δούμε αυτά τα παντελόνια;

Τα cargo pants θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στο street style, μόνο που αυτή τη σεζόν η μέση τους θα είναι ψηλά και οι ζώνες τους οι πιο ενδιαφέρουσες. Γενικά, οι φαρδιές γραμμές επικρατούν, ανεξαρτήτως στιλ. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη τα skinny, εκτός κι αν πρόκειται για τα αγαπημένα μας κολάν, τα οποία έχουν επίσης επιστρέψει δυναμικά.

Όπως και να το κάνουμε, μια πινελιά κομψότητας ανάμεσα σε τόσες εκκεντρικές τάσεις είναι απλά αναγκαία. Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή των ψηλόμεσων παντελονιών, ένα ανανεωμένο κεφάλαιο στον χώρο της μόδας που συνδυάζει το άνετο με το chic.

Credit: Louis Vuitton

Keywords
Τυχαία Θέματα