Hilary Swank: «Διασκεδαστική, αλλά και εξαντλητική» η ζωή της ως νέα μαμά

15:02 18/2/2024 - Πηγή: InStyle

Για τη νέα της ζωή ως μαμά διδύμων μίλησε προσφάτως η Hilary Swank στην εκπομπή «The Tonight Show». Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη του Jimmy Fallon ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Είναι το καλύτερο πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο» είπε για τη μητρότητα. «Αυξάνεται η χαρά και η διασκέδαση, αλλά ταυτόχρονα

και η εξάντληση. Όλα δηλαδή μεγεθύνονται. Τα πάντα είναι περισσότερα από ό,τι φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν» αστειεύτηκε. «Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο πράγμα»

Η Hilary Swank έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της πριν από 10 μήνες. Συγκεκριμένα, μεγάλωσε την οικογένειά της με τον σύζυγό της Philip Schneider, τον Απρίλιο του 2023. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018 και έκτοτε ήθελαν πολύ να αποκτήσουν παιδιά. Πλέον το αγαπημένο ζευγάρι έχει ένα αγοράκι, τον Ohm και ένα κοριτσάκι, την Aya.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tonight Show (@fallontonight)

Προχωρώντας σε περισσότερες αποκαλύψεις, η περήφανη μαμά είπε ότι η κόρη της έχει αρχίσει να συλλαβίζει μικρές λέξεις. «Λέει, ‘γεια’ σε όλα τα πράγματα», εξήγησε με υπερηφάνεια. Η ηθοποιός αστειεύτηκε επίσης ότι στην Aya αρέσει να γρυλίζει, ενώ στον γιο της αρέσει δείχνει τα πράγματα και να αναφωνεί «Αχ!».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά τα ονόματα των παιδιών της. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους να κάθονται στην παραλία και να κοιτάζουν τη θάλασσα, είχε γράψει στην άμμο το όνομα του κάθε μωρού. Φυσικά, οι ακόλουθοί της δεν άργησαν να παρατηρήσουν και να επισημάνουν την πρωτοτυπία τους. Ωστόσο, υπάρχει και για τα δύο μια εξήγηση: Το όνομα Aya στα αραβικά και τα εβραϊκά σημαίνει θαύμα και το Ohm συμβολίζει τον ήχος του σύμπαντος στον ινδουισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα