Honey Lips: Η νέα τάση στο μακιγιάζ θέλει χείλη από… μέλι – Πώς θα τα αποκτήσετε

12:15 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ξέρουμε ότι το μέλι είναι καλό για πολλά πράγματα. Μαλακώνει τα μαλλιά, ενυδατώνει την επιδερμίδα, και τώρα, με την εξέλιξη των τάσεων στο μακιγιάζ, φαίνεται ότι μπορεί να μεταμορφώσει και τα χείλη μας.

Η τάση των honey lips έχει κατακτήσει τα social media και διακρίνεται για το glossy, χρυσαφένιο εφέ που δημιουργεί στα χείλη, αφήνοντας πίσω τα κλασικά lip gloss. Το μυστικό; Κρύβεται πίσω από το πραγματικό μέλι και από μερικές εύκολες τεχνικές που δημιουργούν το εφέ των… μελένιων χειλιών.

Τι είναι το honey lips
trend

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, είναι ένα φυσικά λαμπερό χρώμα για τα χείλη, που τα κάνει να μοιάζουν σαν να είναι βουτηγμένα σε νέκταρ. Είναι ιδανικά για όλες τις εποχές και μπορείτε να τα δοκιμάσετε ανά πάσα στιγμή. Σκεφτείτε απλά πόσο όμορφα και πλούσια χρωματισμένα θα δείχνουν τα χείλη σας με αυτήν την τεχνική, η οποία υπόσχεται να δημιουργήσει μια χρυσαφένια επικάλυψη, τόσο λαμπερή, όσο και… λαχταριστή ταυτόχρονα. Πάντα ωστόσο, διατηρώντας τη φυσικότητα στο μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Πώς θα αποκτήσετε τα honey lips

Το καλύτερο της τάσης; Είναι τόσο εύκολη και απλή που μπορεί να δημιουργηθεί από τον καθένα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι ότι το τελικό χρώμα θα πρέπει να είναι ισορροπημένο. Να είναι δηλαδή, κάτι ανάμεσα στη φυσική απόχρωση των χειλιών σας και σε ένα πράσινο-κίτρινο χρώμα. Αναμείξτε και τα δύο και θα έχετε την επιθυμητή εμφάνιση.

Καθώς η τάση των honey lips αυξάνει τη δημοτικότητα της, οι beauty lovers έχουν βρει διάφορους τρόπους για να την προσαρμόσουν στα δικά τους γούστα. Μερικές φορές, χρησιμοποιούν λίγο από τη σκιά ματιών, την οποία τοποθετούν στο κέντρο των χειλιών. Άλλες φορές κάνουν το ίδιο τρικ με το highlighter, ενώ και τα εκχυλίσματα μελιού σε μορφή γκλος φαίνεται πως εξυπηρετούν τέλεια τον σκοπό.

Τα βιντεάκια που ακολουθούν, θα σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση ώστε να αποκτήσετε κι εσείς χείλια που… θα στάζουν μέλι!

@minazibayi

Guess im in love . #makeup #beautytok #lipoil #musthavemakeup #honeylipgloss #honeylips

♬ suara asli – dimas – nekoo @martina_pellicoro

Fatemi sapere se vi piacciono commentando con #honeylips #honey #lips #liptrend

PopularMusic from the HBO Original Series – The Weeknd & Madonna @evalarosaxo

this is perfect for summer #liphacks #lipsmakeup #makeuptutorial #makeup #honeylips

♬ Billie bossa nova X west coast lostten4ever – ved

Keywords
Τυχαία Θέματα