Hugh Bonneville: Διαζύγιο-βόμβα για τον σταρ του Downton Abbey έπειτα από 25 χρόνια γάμου

14:00 1/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Bonneville επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τη σύζυγό του Lulu Williams έπειτα από 25 χρόνια γάμου, λίγες ημέρες αφού εμφανίστηκε μόνος του στον γάμο της συμπρωταγωνίστριάς του στο Downton Abbey, Michelle Dockery.

Ο 59χρονος, ο οποίος έγινε συπερστάρ με την ερμηνεία του ως κόμης του Γκράνθαμ στο δράμα του ITV, προκάλεσε εντύπωση αφού εμφανίστηκε στον γάμο της περασμένης εβδομάδας χωρίς την 55χρονη σύζυγό του και χωρίς τη βέρα στο

δάχτυλό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Bonneville (@bonhughbon)

Το ζευγάρι εμφανιζόταν συχνά μαζί στο κόκκινο χαλί, με τη Lulu να συνοδεύει τακτικά τον σύζυγό της σε πρεμιέρες και κινηματογραφικά πλατό. Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί δημόσια στο Old Vic Theatre στο Λονδίνο για ένα γκαλά τον Απρίλιο.

Τώρα, εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η Lulu, που ζούσαν μαζί για 25 χρόνια στο σπίτι τους στο West Sussex, έδωσαν τέλος στον γάμο τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Bonneville (@bonhughbon)

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο χωρισμός δεν ήταν ομαλός, με μια πηγή να αποκαλύπτει: “Είναι σαφές ότι η Lulu αισθάνεται ότι 20 και πλέον χρόνια γάμου δεν μετράνε για τίποτα.”

Η Lulu συνόδευε συχνά τον σύζυγό της σε πρεμιέρες και γυρίσματα ταινιών και η πρόσφατη απουσία της από το πλευρό του σε διάφορες εκδηλώσεις πυροδότησε φήμες ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα.

Ο ηθοποιός, διάσημος για τον ρόλο του ως Robert Crawley, κόμης του Grantham, δεν είχε ποτέ αποφύγει να εκφράσει την αγάπη του για τη Lulu, έχοντας στο παρελθόν αποκαλέσει τη σύζυγό του “βράχο” και “άγκυρα” και “ραχοκοκαλιά” του σπιτιού τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Bonneville (@bonhughbon)

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Ο Hugh έλειπε πολύ από το σπίτι για γυρίσματα φέτος. Έχει χάσει λίγο βάρος αυτό το καλοκαίρι, έδειχνε περιποιημένος, μαυρισμένος και χαλαρός.”

Η είδηση του χωρισμού έρχεται μόλις πέντε χρόνια αφότου το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του στο παρεκκλήσι Graceland στο Λας Βέγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα