Hugh Jackman: Κλασικός μπαμπάς – Αυστηροί κανόνες ραντεβού για τη 18χρονη κόρη του

12:14 10/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Jackman δεν μπορεί να δεχθεί την ιδέα ότι η 18χρονη κόρη του Ava μεγαλώνει και βγαίνει ραντεβού.

Σύμφωνα με το Woman’s Day, ο σταρ έχει θέσει κάποιους αυστηρούς κανόνες για την κόρη του, ενώ η σύζυγός του Deborah-Lee Furness της είπε ότι πρέπει να “κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα της.”

I guess Hugh

Jackman's daughter (and son not pictured) aren't Jackmans then. Or Jackmens? pic.twitter.com/LXM20VpeDD

Box Jumper (@JustPhantomCO) August 9, 2022

Το θέμα σχετικά με τα ραντεβού της Ava έρχεται στην επικαιρότητα καθώς η έφηβη ξεκινά την τελευταία χρονιά του σχολείου της. “Υπάρχει ένας χορός αποφοίτησης σε ένα χρόνο, οπότε ακόμη και ο Hugh ξέρει ότι δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό”, φέρεται να είπε ένας οικογενειακός φίλος στο δημοσίευμα. “Ο Hugh παλεύει με το γεγονός ότι το κοριτσάκι του μεγαλώνει.”

Hugh Jackman goes on a jog with daughter Ava and the family pug. #HughJackman #kidshttp://t.co/T2AycyafBH pic.twitter.com/CUK4HGs3Kr

— Starkiddo (@_Starkiddo) December 27, 2014

“Η Ava ήταν πάντα το κορίτσι του μπαμπά, οπότε ξέρει ότι πρέπει να είναι γλυκιά μαζί του. Όπως της είπε σοφά η μαμά της: Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, γι’ αυτό μην τα θαλασσώσεις.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Ο Hugh και η Deborra-Lee έχουν μία από τις πιο δυνατές σχέσεις στο Χόλιγουντ ενώ παραμένουν ερωτευμένοι έπειτα από 27 χρόνια μαζί. Ο Hugh αποκάλυψε πρόσφατα ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν “πολύ διαφορετικές ιδέες” για την ανατροφή των παιδιών όταν υιοθέτησαν για πρώτη φορά παιδιά.

Ο ηθοποιός έχει τα υιοθετημένα παιδιά Oscar, 22 ετών, και Ava με την Deborra-Lee με την οποία παντρεύτηκε το 1996.

Keywords
Τυχαία Θέματα