Jennifer Lopez: Μάς δείχνει την εντυπωσιακή κουζίνα της έπαυλης των 60 εκατομμυρίων δολαρίων

09:20 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τους θαυμαστές της «προσκάλεσε» στην πολυτελή κουζίνα της η Jennifer Lopez. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε, οι fans της πήραν μια γεύση από την έπαυλή της. Ο λόγος για την έπαυλη αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία ζει με τον Ben Affleck. Η πολυτελής κατοικία του ζευγαριού είναι στο Los Angeles.

Αφορμή για το εν λόγω

βίντεο στον Instagram της, ήταν η ετοιμασία του αγαπημένου της cocktail. Η Λατίνα star ήθελε να δείξει πώς φτιάχνει το δροσιστικό “Delola”. Με ένα ανοιξιάτικο floral φόρεμα, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά.«Συνοδεύω τα cocktail μου με βρώσιμα παγάκια με λουλούδια. Είναι το τέλειο ποτό για την άνοιξη! Δεδομένου ότι είναι και επίσημα άνοιξη, βρίσκω έναν τρόπο και βάζω λουλούδια στα πάντα» ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η τραγουδίστρια διαφημίζει το νέο της brand

Η τραγουδίστρια τοποθέτησε τα βρώσιμα λουλούδια σε μια θήκη για παγάκια και στη συνέχεια έριξε νερό από πάνω. Συμβούλευσε μάλιστα τον κόσμο να τα αφήσει να παγώνουν όλη τη νύχτα. «Είναι σχεδόν υπερβολικά όμορφο για να το πιεις» είπε με χιούμορ. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους θαυμαστές της καλή άνοιξη!

Θυμίζουμε ότι ίδρυσε το brand «Delola Spritz» πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 5 Απριλίου 2023. Τα ποτά της είναι ροφήματα με χαμηλές θερμίδες. «Η αποκάλυψη του μυστικού! Είμαι περήφανη που θα μοιραστώ μαζί σας τα DELOLA. Τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, έτοιμα για απόλαυση ποτά» είπε η ίδια πριν από ένα χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα