Jill Biden: H πρώτη κυρία επισκέφθηκε την Κορνουάλη και η σύγκριση με την Melania Trump ήταν αναπόφευκτη

17:43 13/6/2021 - Πηγή: InStyle

Αυτές τις ημέρες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, και η σύζυγός του Dr. Jill Biden, βρίσκονται στην Κορνουάλη, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Μεγάλη Βρετανία για την σύνοδο των G7.

Εκεί, ως καλεσμένοι του πρωθυπουργικού ζεύγους της Βρετανίας, Boris και Carrie Johnson – οι οποίοι μάλιστα παντρεύτηκαν μόλις πριν δύο εβδομάδες – οι δύο ηγέτες ξεκίνησαν συζητήσεις γύρω από την κλιματική κρίση και τις σχέσεις των δύο χωρών μετά το Brexit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Boris Johnson (@borisjohnsonuk)


Πριν όμως την επίσημη συνάντηση του Biden με τον Johnson, τα δύο ζευγάρια έκαναν έναν περίπατο στην ακτή της Κορνουάλης, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ να χρησιμοποιεί τη δεδομένη στιγμή, για να στείλει για άλλη μία φορά ένα πολύ σημαντικό μήνυμα μέσω του outfit που διάλεξε για την ημέρα αυτή.

Το φόρεμα που επέλεξε η Jill Biden έκρυβε για ακόμη μια φορά ένα ιδιαίτερο μήνυμα


Η Dr. Jill επέλεξε ένα υπέροχο ασπρόμαυρο πουά φόρεμα του Brandon Maxwell από την pre-spring 2022 συλλογή του, ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το μαύρο σακάκι του οίκου Zadig & Voltaire, που είχε ξαναφορέσει το 2019.

Αυτή τη φορά, η πρώτη κυρία, φρόντισε να προσθέσει τη λέξη “LOVE” με μεταλλικά studs στην πλάτη, κάνοντας έναν σαφή υπαινιγμό στο περίφημο jacket που φόρεσε η Melania Trump το 2018 με το logo “I Really Don’t Care, Do U”, όταν επισκέφθηκε ένα κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών, αποδεικνύοντας πως η εκλογή του Biden σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Αμερική.

Kamala Harris: Το μήνυμα στήριξης στην LGBTQ+ κοινότητα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guardian and Observer Fashion (@guardianfashion)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandon Maxwell (@brandonmaxwell)


“Φέρνουμε αγάπη από την Αμερική. Είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο και προσπαθούμε να φέρουμε την ενότητα σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι αναγκαίο αυτή την στιγμή, οι άνθρωποι να νιώσουν την αίσθηση της ενότητας από όλες τις χώρες και να νιώσουν και πάλι την ελπίδα μετά από αυτή τη χρονιά της πανδημίας”, δήλωσε η ίδια στους δημοσιογράφους, εξηγώντας το λόγο που έκανε αυτή την ενδυματολογική επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα