John Stamos: Θύμα bullying για τη μεγάλη του μύτη

Ο John Stamos εξομολογήθηκε ότι δεχόταν bullying για τη μεγάλη του μύτη πριν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

Ο πρωταγωνιστής του “Full House” αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του “If You Would’ve Told Me” ότι έκανε επέμβαση στη μύτη του τη δεκαετία του ’80, αφού τον αποκαλούσαν επί χρόνια “Big Nose Stamos”, σύμφωνα με απόσπασμα που εξασφάλισε το E! News.

“Αυτή η μύτη”, έγραψε. “Με ενοχλεί”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Stamos (@johnstamos)

Ο Stamos, ο οποίος πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά στο “General Hospital” το 1982, θυμάται ότι παρακολουθούσε με αμηχανία τον εαυτό του στην τηλεόραση.

“Όταν το βλέπω στην τηλεόραση για πρώτη φορά, είναι το μόνο που μπορώ να κοιτάξω”, συνέχισε, ενώ συζητούσε για τα συναισθήματά του από το παρελθόν.

“Το να κολλάω στη μύτη μου έχει αρχίσει να μειώνει την απόδοσή μου. Επιπλέον, τα πρώτα χρόνια του εκφοβισμού… με έχουν κάνει έτοιμο να κάνω μια αλλαγή.“

Ενώ ο 60χρονος σταρ έκανε την πρώτη του επέμβαση στη μύτη κατά τη διάρκεια μιας διακοπής γυρισμάτων, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενε.

Ο Stamos έγραψε ότι η νέα του μύτη έμοιαζε “κάπως ανεβασμένη σαν τον Peter Pan ή κάτι τέτοιο”. Έτσι, στο επόμενο διάλειμμά του από τα γυρίσματα της σαπουνόπερας, “ξαναφτιάχτηκε από τον πλαστικό χειρουργό του Michael Jackson.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Stamos (@johnstamos)

“Ποιος θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα το λεπτό έργο της αναδιαμόρφωσης της μύτης μου από τον άνθρωπο που δημιούργησε ένα εντελώς νέο πρόσωπο για τον M.J.;“, αστειεύτηκε ο ηθοποιός στο βιβλίο του.

Ο Stamos είπε ακόμη ότι πιθανώς θα είχε κάνει περισσότερα αν δεν ήταν η μητέρα του, η οποία τον βοηθούσε να μένει προσγειωμένος.

Πάντα φρόντιζε ο γιος της να είναι “ασφαλής και να περνάει καλά”, έγραψε. “Έχει σημασία γι’ αυτήν να μην παρασύρομαι τόσο πολύ από τη στιγμή που να χάνω τη σύνδεσή μου με την οικογένεια, τους φίλους, την πίστη και τη διασκέδαση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα