Julia Roberts: Στα βήματα της Rihanna – Τύφλα να έχει ο… Da Vinci

15:31 29/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Julia Roberts απόλαυσε μία βραδινή έξοδο στο Παρίσι και άφησε και… ενθύμιο! Η 56χρονη σταρ δείπνησε στο ιταλικό εστιατόριο Siena το Σάββατο στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και άφησε ενθύμιο με τη μορφή ενός υπογεγραμμένου πιάτου.

Με ένα χρυσό στυλό σε ένα λευκό πιάτο, ζωγράφισε μια μικρή καρδιά στο κέντρο και έγραψε: “Ειρήνη και ευχαριστώ”. Η Julia Roberts

άφησε την υπογραφή της μαζί με ένα “xoxo”.

| Julia Roberts após jantar com amigos no "Siena Paris" restaurante em Paris, 27 de janeiro. pic.twitter.com/GG407JRs4w

Julia Roberts Brasil | Fã-site (@PortalJRoberts) January 29, 2024

Αυτό έρχεται μετά την Rihanna, που ζωγράφισε τη διάσημη φωτογραφία προφίλ της στο Instagram σε ένα πιάτο, προτρέποντας τους θαυμαστές της να αστειευτούν ότι “η σταρ τελείωσε τον Picasso, τον Da Vinci και τον Van Gogh”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Siena (@siena.paris)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Siena (@siena.paris)

Πολλοί θαυμαστές αστειεύτηκαν ότι το σχέδιο είχε επισκιάσει μερικούς από τους μεγαλύτερους εικαστικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. Το X (επίσημα το Twitter) κατακλύστηκε από μηνύματα όπως: “Ο Vincent Van Gogh δεν θα μπορούσε ποτέ”.

“Τελείωσε ο Leonardo Da Vinci”, έγραψε ένας ενώ ένας άλλος είπε: “Ο Picasso είναι ήσυχος από τότε“.

Μια από τις πιο αστείες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προήλθε από κάποιον που αναρωτήθηκε για πόσο θα πουλιόταν ένα τέτοιο αντικείμενο. Έγραψε: “Αυτή η ζωγραφιά θα είναι πιο ακριβή από την καθαρή μου αξία [δύο emojis που κλαίνε]”.

Keywords
Τυχαία Θέματα