Kanye West: Αγοράζει σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Ούτε να το φανταστεί δεν θα μπορούσε η Kim Kardashian ότι ο νέος της γείτονας πλέον θα είναι… ο πρώην άντρας της. Ο Kanye West δεν αγοράζει, αλλά αγόρασε ήδη ένα ταπεινό σπίτι των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ακριβώς απέναντι από την πολυτελή βίλα που κάποτε διέμενε με την οικογένειά του. Καλώς τα δέχτηκες Kim!

@kimkardashian/instagram

Η νέα αγορά του Kanye, ή Ye όπως τελευταία αποφάσισε ότι

θέλει να τον αποκαλούμε, είναι ένα ράντζο του 1955, το οποίο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2,5 μπάνια, στάβλο για άλογα, πισίνα και χαλιά, αρκετά μάλιστα, μέχρι και στο μπάνιο. Το όλο οικοδόμημα ωστόσο δεν πρόκειται να παραμείνει έτσι, αφού ο ράπερ πρόκειται να το κατεδαφίσει και να αρχίσει τις επισκευές αμέσως!

@kimkardashian/instagram

Σύμφωνα με ανθρώπους του Kanye, το σπίτι θα είναι μια οικογενειακή φωλιά, αφού ο ίδιος θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με την βίλα στο Malibu την οποία απέκτησε για μόλις 57.3 εκατομμύρια δολάρια αλλά και πάλι ποιος θέλει να ζει σε ένα πολυτελές σπίτι με το κύμα να σκάει στα πόδια του αν δεν έχει απέναντι… τα παιδιά του;

@kimkardashian/instagram

Για την Kim ούτε λόγο δεν έκανε ο γνωστός τραγουδιστής κι ας τριγυρνάνε οι φήμες ότι την θέλει πίσω. Η πρώην σύζυγος του ανήκει κι επίσημα στο singles’ club, αφού κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ύστερα από 7 χρόνια γάμου. Δεν ξέρουμε πώς θα υποδεχτεί στην γειτονιά τον νέο της γείτονα η Kim, αλλά γνωρίζουμε ακριβώς πού θα στήσει το τηλεσκόπιο ο Kanye!

@kimkardashian/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα