Kanye West: Είναι επίσημα παντρεμένος με την Bianca Censori – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα του “εμπιστευτικού γάμου”

11:28 7/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Kanye West και η Bianca Censori είναι παντρεμένοι!

Έπειτα από μήνες μυστηρίου γύρω από τη θυελλώδη ένωσή τους, ο Kanye West και η Bianca Censori είναι όντως επίσημα και νόμιμα παντρεμένοι, όπως αποκαλύπτει το DailyMail.com.

Η σύγχυση σχετικά με τον γάμο τους επιτέλους εξηγήθηκε αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με άδεια “εμπιστευτικού γάμου” στην Καλιφόρνια, που σημαίνει

ότι δεν δημοσιοποιήθηκε.

Kanye West and Bianca Censori have seemingly made their marital status official, after all. https://t.co/bycO3lodmN

— Us Weekly (@usweekly) October 7, 2023

Πολλοί είχαν υποθέσει ότι ο 46χρονος ράπερ και η 28χρονη αρχιτέκτονας παντρεύτηκαν σε μια τελετή που δεν ήταν νομικά δεσμευτική, καθώς φαινομενικά δεν υπήρχαν αποδείξεις για την ένωση, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι έκαναν μια ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς νωρίτερα φέτος τον Ιανουάριο χωρίς επίσημη άδεια γάμου.

Ωστόσο, το DailyMail.com επιβεβαιώνει ότι αυτό δεν ισχύει, καθώς περιήλθε στην κατοχή του Μέσου το επίσημο έγγραφο που αναφέρει την ημερομηνία του γάμου τους ως 20 Δεκεμβρίου 2022 – μόλις έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την πρώτη του σύζυγο Kim Kardashian, τον Νοέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με την άδεια γάμου τους, το ευτυχισμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, γνωστό ως Silicon Valley, και το DailyMail.com έμαθε ότι το ζευγάρι επέλεξε μια μυστική τοποθεσία για το ιδιαίτερο γεγονός.

Kanye West is a married man once again.https://t.co/WyMaFnhwe3

— OK! Magazine USA (@OKMagazine) October 6, 2023

Το έγγραφο κατατέθηκε με τα πλήρη ονόματά τους, Bianca Censori, και απλά “Ye” για τον ράπερ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του από Kanye Omari West στο μονοώνυμο τον Οκτώβριο του 2021.

Ο Ye και η Bianca παντρεύτηκαν από τον James Mayfield, ο οποίος εδρεύει στην Καλιφόρνια.

Ο Mayfield μπορεί να υπερηφανεύεται για τα “πακέτα” γάμου που ξεκινούν από 385 δολάρια και δεν απαιτούν τελετή στο δικαστήριο. Αναφέρει επίσης στον ιστότοπό του ότι μια εμπιστευτική άδεια γάμου δεν απαιτεί την παρουσία μαρτύρων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ως γαμήλια κατοικία τους αναφέρεται το ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Ο ράπερ αγόρασε το ράντσο αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά από τότε δεν έχει υπάρξει καμία ή ελάχιστη ανάπτυξη στην ιδιοκτησία.

Ήδη από τον Ιούλιο του 2020, ο Ye – ο οποίος έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 500 εκατ. δολάρια – άρχισε να κατασκευάζει μυστηριώδεις θόλους στη γη, οι οποίοι φαίνεται να παραμένουν ημιτελείς και δεν έχει φωτογραφηθεί στην τοποθεσία για πολλά χρόνια από την αγορά του σπιτιού.

Εξηγώντας γιατί το ζευγάρι επέλεξε μια εμπιστευτική άδεια γάμου, ένας στενός φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει: ‘Ο Ye είναι σταρ εδώ και δύο δεκαετίες και πλέον, και ο πρώτος του γάμος ήταν με κάποια που ζει σχεδόν full time μπροστά στην κάμερα.

Kanye West with his wife, Bianca pic.twitter.com/l9kxuHG9kJ

— Hermaine M (@HermaineM) September 29, 2023

Η Bianca και ο Ye έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Είναι πολύ κλειστοί, πολύ στοργικοί και απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Νομίζω ότι και οι δύο απολαμβάνουν να αφιερώνουν χρόνο μόνο γι’ αυτούς.

Για τον λόγο αυτό είναι εξαιρετικά μυστικοπαθείς σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας του γάμου τους. Δεν νομίζω ότι κανείς άλλος εκτός από τους ίδιους γνωρίζει πώς ακριβώς έγινε. Είναι συνεπαρμένοι μεταξύ τους. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πολύ παντρεμένοι.”

Δεν είναι ακόμη σαφές πόσο καιρό ακριβώς το ζευγάρι είχε σχέση πριν από τον γάμο, αλλά η Bianca εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Kanye τον Νοέμβριο του 2020. Έναν χρόνο πριν από το τέλος του γάμου του με την Kim Kardashian, ο Kanye προσέλαβε την Bianca ως αρχιτέκτονα στην εταιρεία του Yeezy.

Η Κιμ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου τον Φεβρουάριο του 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα