Kate Middleton: Αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας “μπαίνει στα παπούτσια” της

11:38 1/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι της μετά την επέμβαση στην κοιλιά. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μέχρι το Πάσχα, κάτι που αναδεικνύει το κενό της ανάμεσα στα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, η παρουσία της πριγκίπισσας Βεατρίκης σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας των φοιτητών, όπου μίλησε σε πάνελ για την ευημερία των νέων,

απέδειξε ότι μπορεί να υπάρξει επάξιος αντικαταστάτης.

Kate Middleton visits mental health talkline and thanks workers offering help to struggling adults pic.twitter.com/OiULMZvRrQ

— The Sun (@TheSun) January 26, 2022

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ξαδέλφη του William και του Harry, ένωσε τις δυνάμεις της με την αμερικανική εταιρεία Chegg για να συμμετάσχει στην εκδήλωση στο Λονδίνο, υπερασπιζόμενη έναν σκοπό που πολλοί θα συνδέσουν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η 42χρονη Kate έχει γίνει μια από τις πιο δυνατές φωνές μέσα στη βασιλική οικογένεια που μιλάει για την ψυχική υγεία και την ευημερία των νέων. Στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ότι εκείνη και ο William νοιάζονται “βαθιά” για τον σκοπό αυτό.

Princess Beatrice stepped in to help The Princess of Wales with one of her engagements

She appeared at an event to mark Student Mental Health Week where she spoke on a panel about young people’s wellbeing.

It’s nice Catherine trusts Beatrice to do ithttps://t.co/W4WZRJy6Qc pic.twitter.com/egx10gOaYa

— The British Prince (@Freedom16356531) February 29, 2024

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατά την οποία έπεσε η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας τον Οκτώβριο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έλαβε μέρος σε μια σειρά υποχρεώσεων που επικεντρώθηκαν ειδικά στην ψυχική υγεία των μαθητών – τόσο μόνη της όσο και με τον πρίγκιπα William.

Ωστόσο, ενώ η Kate παραμένει στο σπίτι της, φαίνεται ότι η Βεατρίκη, ανέλαβε να αναπληρώσει το κενό της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο X η επικεφαλής επικοινωνίας της Chegg, Heather Hatlo Porter, η πριγκίπισσα Βεατρίκη φαίνεται να χαμογελά καθώς συνομιλεί με μερικούς νέους.

Καθώς η Heather δημοσίευσε το στιγμιότυπο, έγραψε ότι ήταν “τόσο ευγνώμων” που άκουσε την πριγκίπισσα να μιλάει στην εκδήλωση. Πρόσθεσε: “Ας αντιμετωπίσουμε τη μοναξιά μαζί” – υποδηλώνοντας ότι η εκδήλωση επικεντρώθηκε ειδικά στη μοναξιά συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα