Έξαλλη με τον πατέρα της η Hailey Bieber – “Ιδιωτικό το ζήτημα” με τον Justin

10:30 1/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber φέρεται να είναι έξαλλη με τον πατέρα της, μετά την ανάρτησή του με την οποία προέτρεπε τους ακολούθους του να προσευχηθούν για εκείνη και τον σύζυγό της, Justin Bieber.

Πηγές κοντά στη Hailey δήλωσαν στο TMZ ότι το νεαρό ζευγάρι περνά αυτήν τη στιγμή ένα “ιδιωτικό” οικογενειακό θέμα, το οποίο γνώριζε ο Stephen Baldwin. Και παρά το γεγονός ότι η ανάρτησή του ήταν καλοπροαίρετη, προκάλεσε ωστόσο ανησυχία στους θαυμαστές

του.

Το δημοσίευμα πρόσθεσε ότι το μοντέλο, 27 ετών, δεν είναι χαρούμενο που τα οικογενειακά του προβλήματα βρίσκονται τώρα στο προσκήνιο.

Credit: Stephen Baldwin/Instagram

το πρόσφατο οικογενειακό δράμα ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός, 57 ετών, μοιράστηκε εκ νέου μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία παρουσίαζε τον Justin, 29 ετών, να ερμηνεύει το “I Could Sing of Your Love Forever” των Delirious? και των Hillsong Worship.

“Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο“, έγραψε ο influencer Victor Marx πάνω από το κλιπ.

Αργότερα, ο τραγουδιστής και το μοντέλο – που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018 – βγήκαν αργότερα για μια εκκλησιαστική λειτουργία στην Churchome Church στο Saban Theatre στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ζευγάρι έδειχνε σκυθρωπό με τον Justin να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ φορώντας ένα σκούρο φούτερ με κουκούλα, όταν φωτογραφήθηκαν κατά την άφιξή τους στο Churchome Church.

Keywords
Τυχαία Θέματα