Kate Middleton: Παιχνιδιάρικα αγγίγματα με τον πρίγκιπα William σε επίσημη τελετή

11:48 6/7/2023 - Πηγή: InStyle

Σε μια σπάνια δημόσια έκφραση συναισθημάτων η Kate Middleton άγγιξε παιχνιδιάρικα τα οπίσθια του πρίγκιπα William στη διάρκεια του εορτασμού της στέψης του βασιλιά Κάρολου στη Σκωτία.

Την Τετάρτη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησαν την Εθνική Λειτουργία Ευχαριστιών και Αφιέρωσης στον Καθεδρικό Ναό του St. Giles στο Εδιμβούργο που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στέψης

του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Camilla.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Οι εορταστικές εκδηλώσεις είχαν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα απ’ ό,τι η τελετή της 6ης Μαΐου στο Λονδίνο. Η Kate κάθισε δίπλα στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της εκκλησιαστικής τελετής, όπου χαμογέλασε, του ψιθύρισε στο αυτί και του χτύπησε παιχνιδιάρικα τα οπίσθια.

Kate Middleton playfully pats Prince William’s butt in rare PDA https://t.co/wJAQJvZqgP pic.twitter.com/mZQs2P9dSQ

New York Post (@nypost) July 5, 2023

Το άγγιγμα θύμιζε άλλη μια παιχνιδιάρικη επαφή μεταξύ του πριγκιπικού ζεύγους στα BAFTA τον Φεβρουάριο. Καθώς το ζευγάρι περπατούσε στο κόκκινο χαλί στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο, οι κάμερες κατέγραψαν μια στιγμή κατά την οποία η Kate χάιδεψε τα οπίσθια του William.

Kate Middleton looked to be in a playful mood at the Baftas last night as she gave Prince William a cheeky pat on the bum while they walked the red carpet together https://t.co/Vbf4pR82KT

Metro (@MetroUK) February 20, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα