Kate Middleton: Στα… χνάρια της βασίλισσας Ελισάβετ, της Camilla και της πριγκίπισσας Diana

14:54 2/3/2023 - Πηγή: InStyle

H Kate Middleton απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα, καθώς φόρεσε αντίγραφο της καρφίτσας της αείμνηστης Ελισάβετ για την παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Δαβίδ, που είναι ο πολιούχος της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο 1ο Τάγμα Ουαλικής Φρουράς στους στρατώνες Combermere στο Ουίνδσορ καθώς μόλις διορίστηκε συνταγματάρχης

του Σώματος.

Η Kate Middleton εντυπωσίασε άλλη μια φορά με τη στιλιστική της επιλογή, καθώς επέλεξε ένα κόκκινο παλτό του Alexander McQueen το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ. Στο πέτο της έφερε ένα αντίγραφο της καρφίτσας Leek της Ουαλικής Φρουράς.

The #PrincessofWales debuted the Late Queen's Welsh Guards Leek Brooch todayhttps://t.co/QDgJYmfmaY

— RegalFille (@RegalFille) March 1, 2023

Η πρωτότυπη καρφίτσα Welsh Guards Leek Brooch σχεδιάστηκε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ το 1960 χρησιμοποιώντας τα σχέδια των Ουαλών φρουρών, αλλά τόσο η Camilla όσο και η πριγκίπισσα Diana έχουν φορέσει αντίγραφα της καρφίτσας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η καρφίτσα της βασίλισσας ήταν δώρο από το σύνταγμα και χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους τους φρουρούς που πλήρωσαν 12,5 πένες ο καθένας. Στις δεκαετίες που ακολούθησαν, η αείμνηστη βασίλισσα φρόντισε να φορά την καρφίτσα της σε εκδηλώσεις σχετικά με την Ουαλική Φρουρά.

Η πριγκίπισσα Diana, που είχε τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, επίσης φορούσε αντίγραφο της καρφίτσας σε εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικά έφερε στο πέτο της την καρφίτσα όταν παρακολούθησε την παρέλαση του 1ου Τάγματος Ουαλικής Φρουράς στο Λονδίνο το 1990. Επίσης, η Camilla φόρεσε το αντίγραφο της καρφίτσας στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ουαλία μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο.

The Princess of Wales wore a Diamond Leek Brooch for the Welsh Guards’ St David’s Day Parade yesterday, continuing a decades long tradition of Leek Brooches being given to Royal Ladies to represent the Welsh National Emblem: #DyddGŵylDewiHapus #StDavidsDay https://t.co/cokbnHqZGZ

— The Royal Watcher (@saadsalman719) March 2, 2023

#NEW The Princess of Wales is wearing for the first time Queen Elizabeth’s Leek brooch today at St. David’s Day Parade

The brooch was presented as a gift to Queen Elizabeth in the 60s by the Welsh Guards and she later lent it to Diana, Princess of Wales for occasions pic.twitter.com/F70zTz5E5u

— CoutureAndRoyals (@CoutureRoyals) March 1, 2023

Κάθε καρφίτσα έχει ελαφρώς διαφορετικό σχέδιο, με διαφορετικές στροφές στα φύλλα του πράσου, καθώς και διαφορές στο χρώμα των ριζών κάθε καρφίτσας.

The Queen’s Welsh Guards Leek Brooch was the Welsh Guards’ splendid regimental gift to the Queen in the 1960s, for which each guardsman contributed 12c and a half pence: #DyddGŵylDewiHapus #StDavidsDay https://t.co/zFp0C11quJ

— The Royal Watcher (@saadsalman719) March 2, 2023

Για άλλη μια φορά, η Kate απέδειξε ότι είναι η βασίλισσα της… “ανακύκλωσης” των ρούχων, αφού αντέγραψε την εμφάνιση του 2006. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε χθες ένα look εντυπωσιακά παρόμοιο με εκείνο, πριν από 17 χρόνια, οπότε παρέστη στην παρέλαση αποφοίτησης του πρίγκιπα από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Sandhurst. Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα σημαντική περίσταση τόσο για τον William όσο και για την Kate, καθώς αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα