Kate Middleton: Βασιλική διάκριση για την πιστή σωματοφύλακά της

Βασιλική διάκριση έλαβε η πιστή σωματοφύλακας της Kate Middleton, λοχίας Emma Probert.

Η Emma, που διορίστηκε στη βασιλική μονάδα προστασίας της νυν πργκίπισσας της Ουαλίας το 2010, έγινε μέλος του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος στα γενέθλιά του πέρυσι, ενώ απονομή της τιμής έγινε σήμερα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, William.

lang="en" dir="ltr">It looks like Kate was accompanied by RPO Emma Probert today. She was by Kate’s side frequently during the early years of her marriage. pic.twitter.com/bxTNkhDbOA

— Chronicling Kate (@ChroniclingKate) January 10, 2018

Ο τίτλος απονέμεται σε άτομα που διακρίνονται για την προσφορά τους στον μονάχη. Η Emma συνοδεύει την Kate Middleton σε αναρίθμητες πριγκιπικές υποχρεώσεις από τον γάμο της με τον πρίγκιπα William το 2011.

Emma Probert, long serving personal bodyguard to the Princess of Wales, was made a Member of the Royal Victorian Order by the Prince of Wales at Buckingham Palace today.

PA Images // Aaron Chown pic.twitter.com/rsQCMrwD6O

— ChristinZ (@ChristinsQueens) October 13, 2022

Η διακριτική αξιωματούχος είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τα πρώτα της βήματα ως μέλους της βασιλικής οικογένειας και δουλειά της είναι να εξασφαλίζει ότι η Δούκισσα θα παραμείνει ασφαλής σε πολλές περιπτώσεις. Η λοχίας Probert, μέλος της Ομάδας Προστασίας της Σκότλαντ Γιαρντ εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες και φέρει επίσης ένα πιστόλι Glock 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι αναισθητοποίησης Taser ανά πάσα στιγμή όταν είναι με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Appreciation post to the the Duchess of Cambridge’s long-serving bodyguard, SERGEANT EMMA PROBERT.
Since 2010, she has been assigned as the Royal Protection Officer to the future Queen.

Thank you Sergeant for keeping Catherine safe despite all the death threats to the Duchess. pic.twitter.com/3ltDJGwA6W

— The BRF (@BRFguards) June 23, 2021

Φέρεται επίσης να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο όταν εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια. Πριν δουλέψει για την Kate, η Probert ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των πριγκισσών Beatrice και Eugenie.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle