Kate-William: Γιατί έσπασαν το “πρωτόκολλο” στη δημοσίευση της φωτογραφίας του Louis

10:39 25/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William “έστησαν” τους ακολούθους τους και μοιράστηκαν φωτογραφία του πρίγκιπα Louis με αφορμή τα έκτα του γενέθλια το μεσημέρι της ημέρας που γιόρταζε ο μικρός πρίγκιπας. Με αυτήν την κίνηση, το πριγκιπικό ζευγάρι έσπασε το πρωτόκολλο, καθώς συνηθίζει να δίνει φωτογραφία για τον πρίγκιπα Louis

καθώς και για τα αδέλφια του, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte από το προηγούμενο βράδυ.

Ο πρίγκιπας Louis έγινε 6 ετών στις 23 Απριλίου και οι γονείς του δημοσίευσαν ένα νέο πορτρέτο του μικρότερου γιου τους την ημέρα των γενεθλίων του. Είναι κατανοητό ότι η καθυστέρηση σχετίζεται με την επιθυμία για ιδιωτικότητα, αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκλόνισε ανακοινώνοντας στις 22 Μαρτίου ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είπε η Kate και πρόσθεσε ότι αυτή και ο πρίγκιπας William αφιέρωσαν χρόνο για να «εξηγήσουν τα πάντα» στα τρια παιδιά τους «με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και για να τους καθησυχάσουν ότι θα είμαι καλά».

Η Kate ήταν ο φωτογράφος για το πορτρέτο του 6χρονου Louis, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του PEOPLE, τραβήχτηκε στο Ουίνδσορ τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με το PEOPLE, το πριγκιπικό ζεύγος αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για να τιμήσει τους ανθρώπους που ευχήθηκαν στον πρίγκιπα για τα γενέθλια του.

Όπως η Kate έχει συνήθεια να φτιάχνει μόνη της τις τούρτες γενεθλίων, έτσι και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας έχει παράδοση να κυκλοφορεί κάθε χρόνο ένα νέο πορτρέτο των παιδιών του για τα γενέθλιά τους, από τότε που ο πρίγκιπας George ήταν μωρό.

Το πορτρέτο των γενεθλίων του πρίγκιπα Louis ήταν η πρώτη επίσημη εικόνα που κυκλοφόρησε από την οικογένεια μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επεξεργασμένη φωτογραφία της Kate με τα τρία παιδιά της που κυκλοφόρησε για τη Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα