Kάθε makeup look της Kylie Jenner -από το γάμο της αδελφής της- είναι αποθεωτικό

14:03 23/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker ενώθηκαν επίσημα (για τρίτη φορά) με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο Πορτοφίνο, γεμάτη χλιδή και λάμψη. Τους φιλοξένησαν οι Dolce & Gabanna στην ειδυλλιακή τους Villa Olivetta και έντυσαν κάθε μέλος της οικογένειας, για τις πολλαπλές τους εμφανίσεις!

Φυσικά εστιάζουμε και στο μακιγιάζ και συγκεκριμένα, της Kylie Jenner. Κάθε makeup look της ήταν υπέροχο, πολύ glam

και συνολικά, ήταν πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν η πιο απλή. Συνδύασε ένα κοντό μαύρο φόρεμα (από D&G φυσικά), ψηλές μαυρόασπρες μπότες, μεγάλα μακριά σκουλαρίκια και καφέ σκιά. Η βάση της είναι κλασική για τη Kylie, δηλαδή έντονο ρουζ, λάμψη κάτω από τα μάτια και full coverage foundation. Στα χείλη είχε έναν συνδυασμό που αγαπά πολύ, καφέ περίγραμμα και ανοιχτό ροζ στο κέντρο. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στο πλάι.

instagram.com/kyliejenner

Η δεύτερη εμφάνισή της είχε ιταλικό αέρα! Φορούσε ένα υπέροχο μεταξωτό μίντι φόρεμα με μεγάλα κόκκινα τριαντάφυλλα και ψάθινη τετράγωνη μίνι τσάντα.

Το μακιγιάζ της φαίνεται πως το σέταρε με χρώμα των λουλουδιών, αφού φόρεσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Τα μάτια ήταν πιο φυσικά, με μια ανοιχτή καφέ σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο. Η τρίτη φωτογραφία του καρουσέλ αποκαλύπτει την προσωπική της φωτογράφο, που δεν είναι άλλη από την 4-χρονη κόρη της Stormi!

instagram.com/kyliejenner

To τρίτο μακιγιάζ της είναι αυτό που ξεχωρίσαμε! Έκανε το πιο υπέροχο και σέξι full glam μακιγιάζ, με έντονο σβησμένο smokey eye, την κλασική της βάση και το υπέροοχο 90’s lip που τόσο αγαπά.

“Ευχαριστώ που με άφησες να σε βοηθήσω με το μακιγιάζ σου ” γράφει ο makeup artist της, Ariel Tejada (γνωστός ως Makeup by Ariel), υπονοώντας ότι το έκαν (σχεδόν) μόνη της. Άλλωστε από μικρή ηλικία αγαπούσε το μακιγιάζ και βάφεται συχνά μόνη της. Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, έχει κάνει tag στη λεζάντα @kyliecosmetics, άρα τα προϊόντα ήταν όλα από το δικό της brand.

Μας άρεσαν και τα γυαλιστερά ασημί νύχια της, μια διαφορετική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που ξεχωρίζει. Τα μαλλιά ήταν υπέροχα και πολύ σικ. Ήταν πιασμένα σε ψηλό κότσο, με μια κυματιστή τούφα να πέφτει απαλά στο πρόσωπό της. Αυτό το τέλειο beauty look το συνδύασε με ένα μαύρο lingerie φόρεμα, ένα περίεργο… μπολερό που κατέληγε σε γάντια και μεγάλα βραχιόλια.

instagram.com/kyliejennerinstagram.com/kyliejenner @kyliejenner

@kyliecosmetics

♬ When I R.I.P. – Labrinth

Για την τελετή επέλεξε να εστιάσει στα χείλη με ένα έντονο ματ καφέ κραγιόν, με ombré εφέ. Τα μάτια της ήταν σχετικά απλά, με μια μοβ-μελιτζανί σκιά σε όλο το βλέφαρο και έντονες βλεφαρίδες. Πιστεύουμε πως η σκιά είναι από την τελευταία συλλογή του brand της, που περιλαμβάνει μια παλέτα σκιών σε ροζ και μοβ τόνους.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω σε ένα πολύ sleek και κομψό χτένισμα. Το outfit της ήταν πολύ ιδιαίτερο, επέλεξε ένα ασημί κολλητό φόρεμα, ζωγραφισμένο στο χέρι με ροζ και μπλε λουλούδια.

instagram.com/kyliejennerinstagram.com/kyliejenner @kyliejenner

i love weddings

original sound – Kylie Jenner

Ευχαριστούμε την Kylie για όλο το makeup inspo που μας έδωσε από το γάμο των Kravis!

Keywords
Τυχαία Θέματα