Katy Perry: Κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της και ‘τρολάρει’ τους fans της

18:25 1/5/2024 - Πηγή: InStyle
Πολλές celebrities προτιμούν την κουπ της σεζόν, το καρέ, και η Κaty Perry δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φυσικά και το καρέ είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα της στιγμής. Αλλά η Katy Perry που μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της αυτή τη φορά μας ξεγέλασε. Πριν από λίγες μέρες, η Perry ομολόγησε στα social media ότι “παραλίγο να κόψει κοντά τα μαλλιά της” εννοώντας ότι βρήκε μία πολύ καλή περούκα.

Το καρέ Shaggy Wolf
Bob

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, ο διάσημος κομμωτής Jesus Guerrero δημιουργεί το ασύμμετρο καρέ. Η κουπ έχει έντονες μύτες και χωρίστρα στο πλάι, και φτάνει ακριβώς κάτω από το πηγούνι της.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Η νέα κουπ της έγινε στα γυρίσματα της εκπομπής της American Idol. Στο video η Perry αποκαλύπτει ότι το κούρεμα είναι για την ακρίβεια μια περούκα. “Ένα μεγάλο shoutout σε όλους τους φανς μου που νομίζουν ότι έκοψα τα μαλλιά μου”, είπε κατά τη διάρκεια του 15ου επεισοδίου της έβδομης σεζόν, αφού άκουσε έναν διαγωνιζόμενο να τραγουδά το “Traitor” της Olivia Rodrigo. “Αυτή είναι μια περούκα” είπε.

Έπειτα προσκάλεσε τους fans της να αφήσουν σχόλια για το νέο της look. Και παρότι οι περισσότεροι δεν ήταν επικριτικοί, πολλοί ανακουφίστηκαν που η αλλαγή στα μαλλιά της δεν είναι μόνιμη.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

“Είχατε πολλά έντονα συναισθήματα για το κούρεμά μου,” λέει κρατώντας ένα κουτάκι αναψυκτικού. “Ας δούμε αυτή την ενέργεια για το KP6 (σ.σ. το έκτο studio album της τραγουδίστριας), επειδή αυτό είναι απλά μια περούκα.”

Εσάς σας αρέσει το καρέ της;

Keywords
Τυχαία Θέματα