Kelly Clarkson: Μοιράζεται τις δύσκολες εμπειρίες της για να ενθαρρύνει τις γυναίκες

15:09 21/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kelly Clarkson μοιράστηκε κάποιες δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν, για να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα. Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αριζόνα να επιτρέψει στην πολιτεία να προετοιμαστεί για την επιβολή σχεδόν ολικής απαγόρευσης των αμβλώσεων, η τραγουδίστρια μίλησε για τις δικές της εμπειρίες.

Η Clarkson μίλησε στην πρώην υποψήφια για πρόεδρο των Δημοκρατικών Ηillary Clinton για την

απόφαση του δικαστηρίου της Αριζόνα, στο The Kelly Clarkson Show. Η Clinton ήταν εκεί για να προωθήσει το Suffs, αφού είναι παραγωγός. Το “Suffs” είναι ένα μιούζικαλ στο Broadway για το κίνημα των γυναικών και το δικαίωμα ψήφου στην Αμερική.

«Σκεφτήκατε ποτέ στη ζωή σας ότι θα το βλέπαμε να συμβαίνει;» ρώτησε η τραγουδίστρια την Clinton για τα γεγονότα στην Αριζόνα. «Είναι απλά τρελό για μένα, ένας τρόπος σκέψης του 1864. Είναι ένας πολύ διαφορετικός κόσμος. Ξέρουμε πολλά περισσότερα τώρα. Πηγαίνουμε προς τα πίσω.» «Είναι φρικτό», είπε η Clinton.

«Φοβόμουν ότι θα συνέβαινε, αλλά ήλπιζα να μη συμβεί. Τώρα βρισκόμαστε στη μέση αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου για τις γυναίκες. Σε περίπου τα μισά κράτη της χώρας μας δεν μπορούν να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται.» «Ο παλιός νόμος στην Αριζόνα δεν έχει εξαιρέσεις. O κίνδυνος για τη ζωή των γυναικών καθώς και για το δικαίωμά μας να παίρνουμε τις δικές μας αποφάσεις για το σώμα μας και τον εαυτό μας είναι τόσο σοβαρός. Και υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο σε αυτό, το οποίο βρίσκω τόσο ανησυχητικό. Θέλω να πω, υπάρχει ένα είδος σκληρότητας σε αυτό.»

Οι αποκαλύψεις της Kelly Clarkson

Στη συνέχεια η Clarkson, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν, νοσηλεύτηκε και στις δύο εγκυμοσύνες της. Φοβήθηκε για τη ζωή της.

«Ζήτησα κυριολεκτικά από τον Θεό, αυτό είναι πραγματικό, να πάρει απλά εμένα από τη ζωή. Σκεφτόμουν, “Είναι το χειρότερο πράγμα”. Σταμάτησε τις αποκαλύψεις και ζήτησε συγγνώμη γιατί συγκινήθηκε. «Ήταν δική μου απόφαση και είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα. Αγαπώ τα μωρά μου, αλλά να αναγκάσεις κάποιον…» συνέχισε η Clarkson. «Και δε συνειδητοποιείς πόσο δύσκολο είναι. Το γεγονός ότι μπορεί για παράδειγμα να βιαστεί από συγγενή του και δε θα μπορεί να το κάνει, είναι απλά τρελό για μένα.»

Η Clinton συμφώνησε και είπε: «Νομίζω ότι έχεις 100% δίκιο. Το μόνο που μπορώ να κάνω, όπως μόλις είπες, είναι να προσπαθήσω να πω στους ανθρώπους ποιο είναι το σωστό. Στο παρελθόν για παράδειγμα, υπήρξε ψηφοφορία στη νομοθεσία της Αριζόνα για την κατάργηση αυτού του νόμου του 1864, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρξει μια πολύ πιο λογική προσέγγιση. Απορρίφθηκε. Έχει σημασία ποιος σας εκπροσωπεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα