Kevin Costner: Νέο ειδύλλιο για τον 68χρονο σταρ με τη 49χρονη Jewel

19:30 8/12/2023 - Πηγή: InStyle

Σελίδα άλλαξε ο Kevin Costner μετά το διαζύγιό του από την Christine Baumgartner. Φήμες τον θέλουν να ζει έναν νέο έρωτα στα 68 του με την τραγουδίστρια, Jewel, 49 χρόνων.

Το ειδύλλιο μάλλον άνθησε αφού οι δυο τους πέρασαν ειδυλλιακές μέρες μαζί στην Καραϊβική.

Οι δύο σταρ έδειχναν να είναι πολύ κοντά καθώς κάθονταν δίπλα δίπλα στο νησί Necker του

Richard Branson στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Όπως έγραψε το ΤΜΖ αυτό συνέβη στη διάρκεια της αργίας των Ευχαριστιών.

Ο 68χρονος Kevin Costner ήταν στο νησί για μια φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ίδρυμα Inspiring Children Foundation της Jewel.

Το TMZ υποστηρίζει ότι ο Costner και η Jewel πέταξαν μαζί για την Καραϊβική όπου πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί. Έκαναν παρέα, ήρθαν κοντά, φλέρταραν και τώρα βγαίνουν. Πηγές υποστήριξαν ότι έφυγαν μαζί από την εκδήλωση αφού πέρναγαν και όλη την ημέρα μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jewel (@jewel)

Ο ιστότοπος δημοσίευσε, επίσης εικόνες με τα χέρια του Kevin γύρω από τη μέση της, ενώ εκείνη μιλούσε στο μικρόφωνο. Έδειχναν να φλερτάρουν και να χαμογελούν πλατιά, υποδηλώνοντας ότι πραγματικά απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου. Η πηγή πρόσθεσε: «Υπήρχε σίγουρα κάτι μεταξύ τους. Ήταν φλερτ και όταν ήταν μαζί, ήταν σαν να άναβαν και οι δύο».

Συνέχισε λέγοντας: «Μπορούσες να καταλάβεις ότι προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί, αλλά όποιος τους έβλεπε μπορούσε να καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε».

Η πηγή του ΤΜΖ σημείωσε, επίσης, ότι η Jewel ήταν “επιλεκτική σχετικά με το με ποιον βγαίνει”, αλλά αισθάνεται ότι ο Kevin της “ταιριάζει”. Κάτι που σημαίνει ότι του έδωσε το “πράσινο φως” για ειδύλλιο. Η Jewel ανέφερε τον Costner όταν μιλούσε για την εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι «είχε την καλοσύνη να καθοδηγήσει τα παιδιά μας φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα