Kevin Costner: Στην αντεπίθεση η εν διαστάσει σύζυγός του – Τον κατηγορεί ότι θέλει να διώξει τα παιδιά τους από το σπίτι τους

11:00 17/6/2023 - Πηγή: InStyle

Νέο επεισόδιο στο διαζύγιο του Kevin Costner με την Christine Baumgartner, η οποία αρνείται να φύγει από το σπίτι τους εν μέσω του διαζυγίου τους.

Τώρα η εν διαστάσει σύζυγός του περνά στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον σταρ ότι θέλει να κάνει τα παιδιά τους άστεγα με το να θέλει να τα διώξει από το σπίτι τους, αφού εκείνος κατέθεσε δικαστικά έγγραφα με σκοπό να την αναγκάσει να φύγει από το κοινό σπίτι τους αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην

τελευταία πικρή τροπή στη μάχη του πρώην ζευγαριού για το διαζύγιο, η πρώην σχεδιάστρια Christine, 49 ετών, επιτέθηκε στον 68χρονο σταρ σε νέα νομικά έγγραφα, στα οποία οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι ο Kevin “προσπαθεί να διώξει την Christine και τα τρία τους παιδιά από το σπίτι στο οποίο έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Costner & Modern West (@kevincostnermodernwest)

Τα έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν στις 14 Ιουνίου, υποστηρίζουν επίσης ότι η “νομική βάση για το αίτημα του Κέβιν” να εκκενώσει η πρώην σύζυγός του το ακίνητο στην Καρπιντέρια “είναι ανύπαρκτη”.

Ο Kevin και η Christine έχουν τα παιδιά Cayden, 15 ετών, Hayes, 14 ετών, και Grace, 12 ετών, και αμφότεροι ζήτησαν κοινή φυσική και νομική επιμέλεια στο διαζύγιο, το οποίο ακολουθεί τον χωρισμό τους τον Μάιο.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού λένε ότι σύμφωνα με τους όρους ενός προγαμιαίου συμβολαίου που υπέγραψαν τόσο ο ίδιος όσο και η Christine, τα σπίτια του Costner θα παρέμεναν ρητά δικά του και στην πρώην σύζυγό του θα δινόταν ένα κεφάλαιο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, συν τις πληρωμές υποθήκης για ένα χρόνο, για να μετακομίσει.

Kevin Costner: Άσχημη τροπή στο διαζύγιό του – Η εν διαστάσει σύζυγός του αρνείται να μετακομίσει από το σπίτι τους

Ωστόσο, η νομική της ομάδα αντιτείνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει, με τον δικηγόρο της John R Rydell II να γράφει στην τελευταία κατάθεση: “Η νομική βάση για το αίτημα του Kevin να διώξει τη γυναίκα και τα παιδιά του από το σπίτι τους είναι σχεδόν ανύπαρκτη, (αλλά) αυτό εξακολουθεί να είναι ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για την Christine.”

Το εν λόγω σπίτι, μια έπαυλη 145 εκατομμυρίων δολαρίων στην Kαρπιντερία, ανήκει αποκλειστικά στον Costner και αγοράστηκε πριν από τον γάμο.

Kevin Costner’s estranged wife claims he has no ‘legal basis’ to kick her out of home: report https://t.co/p4zNKm7Af3 pic.twitter.com/KXSRIX2zF6

— Page Six (@PageSix) June 16, 2023

Ωστόσο, ο Kevin έσπευσε να ανταποδώσει τα πυρά στην πρώην σύζυγό του, επιμένοντας στη δική του νομική απάντηση, που σύμφωνα με την DailyMail.com αναφέρει: “Θα ήθελα… να ξεκαθαρίσω ότι δεν “διώχνω” τα παιδιά μας από το σπίτι τους. Η Christine και εγώ θα μοιραστούμε την ισότιμη φυσική επιμέλεια των παιδιών μας και θα βρίσκονται στο σπίτι τους, στα υπνοδωμάτια τους, με τα ρούχα, τα βιβλία και τα πράγματά τους κατά τη διάρκεια του χρόνου που βρίσκονται υπό την επιμέλειά μου και για όποιο επιπλέον χρόνο θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί. Τα παιδιά μας είναι έφηβοι και μπορούν να πηγαινοέρχονται μεταξύ του σπιτιού μου και του σπιτιού της Christine, μόλις βρει νέα κατοικία.

Ως εκ τούτου, τα παιδιά μας δεν έχουν καμία σχέση με το αίτημά μου. Ζητώ μόνο από την Christine να εκκενώσει την οικία μου που ανήκει σε χωριστή ιδιοκτησία και να βρει εναλλακτικές συνθήκες διαβίωσης, κάτι που συμφώνησε να κάνει και θα έπρεπε να είχε αρχίσει να το κάνει τον Απρίλιο, όταν αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.”

Ο Kevin θέτει, επίσης, μια προθεσμία για το πότε λέει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του πρέπει να εκκενώσει το ακίνητο, σημειώνοντας ότι θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τριμερούς σειράς γουέστερν ταινιών Horizon στη Γιούτα στις 24 Ιουνίου και στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου θα μοντάρει την ταινία σύμφωνα με το συμβόλαιό του.

Σε δήλωσή του αναφέρει: “Δεν πιστεύω ότι είναι υγιές για μένα και την Christine να βρισκόμαστε σε εκκρεμότητα ή να μοιραζόμαστε τον χώρο κατά την επιστροφή μου. Η Christine έχει την οικονομική δυνατότητα να βρει εναλλακτική στέγη σε προσωρινή ή μόνιμη βάση και έχω επανειλημμένα προσφερθεί να τη βοηθήσω με μηδενική ανταπόκριση από την ίδια ή τους εκπροσώπους της.”

Και συνεχίζει: ‘Θα τελειώσω τα γυρίσματα της ταινίας στη Γιούτα στις 24 Ιουνίου 2023 και θα επιστρέψω στην πατρίδα μου είτε στις 25 είτε στις 26 Ιουνίου για να ξεκινήσω τη διαδικασία μοντάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα