Khloe Kardashian: O έντονος τσασκωμός με την Kim – «Οι αδελφές μπορούν να είναι μοχθηρές»

10:05 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μεταξύ των αδερφών Kardashians. Πρόκειται άλλωστε και για έναν από τους λόγους επιτυχίας του reality show τους. Αυτή τη φορά, οι θαυμαστές αναμένουν να δουν τις διάσημες αδερφές σε νέες περιπέτειες, εν όψει της πέμπτης σεζόν στο Hulu.

Υπάρχει ήδη όμως και ένα γεμάτο αποκαλύψεις τρέιλερ για όσους «διψούν» για spoilers. Έτσι, μαθαίνουμε ότι στο «The Kardashians» θα υπάρχει μια νέα έντονη διαμάχη.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστριες θα είναι η Kim και η Khloe Kardashian. Αναμφισβήτητα, η ένταση μεταξύ τους φαίνεται πως θα προκαλέσει αίσθηση. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που οι δυο τους τσακώνονται μπροστά στις κάμερες.

Η νέα σεζόν του reality show και η έντονη διαμάχη

Το show θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου στο Hulu. Έχει ωστόσο κυκλοφορήσει από τις 8 Μαΐου το trailer με αποσπάσματα των επεισοδίων. «Η Khloé είναι αφόρητη αυτές τις μέρες», ακούγεται να λέει η Kim στη μητέρα τους, Kris Jenner.

Στη συνέχεια, στρέφει τα βέλη της και στην Khloé Kardashian, την οποία χαρακτηρίζει δύστροπη. Εκείνη δεν αφήνει αναπάντητη την προσβολή της. «Περνάς πολλά αυτή τη στιγμή και τα βγάζεις πάνω μου» της λέει. Ωστόσο, η Kim της φωνάζει «Φύγε!»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα λέει η Khloé όταν μιλά μόνη της στην κάμερα. Αν και δεν αναφέρει το όνομα της Kim, την «φωτογραφίζει».

«’Ίσως οι αδελφές μπορεί να είναι μοχθηρές και βάναυσες» εξομολογείται. Σύμφωνα με το trailer, η ένταση μεταξύ τους οφείλεται στην πολυάσχολη καριέρα όλης της οικογένειας. «Όλη η οικογένεια είναι μακριά από τη χώρα. Όμως, κάποιος πρέπει να είναι εδώ, για όλα τα παιδιά» λέει η Khloé.

Μάλιστα, εκτός από την ένταση με την αδερφή της, προχωρούν και σε άλλες προσωπικές αποκαλύψεις. Έτσι, η Kourtney επισημαίνει ότι ο πρώην της Khloé, Tristan Thompson, έφυγε από το σπίτι της. Ως εκ τούτου, μπορεί να έχει περισσότερη ελευθερία, σύμφωνα με την Kourtney. «Τώρα που ο Tristan έφυγε, ίσως η Khloé να είναι ελεύθερη να βγει έξω. ‘Ισως, θα θέλει να διασκεδάσει» λέει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα