Khloé Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία του 9 μηνών γιου της

13:44 8/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Khloé Kardashian έχει συνηθίσει να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως reality star, αλλά σίγουρα δεν συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες του γιου της στα social media.

Οπότε αυτήν τη φορά πρωτοτύπησε, ανεβάζοντας μία σπάνια και εξίσου πολύ γλυκιά φωτογραφία του 9 μηνών γιου της, Tatum.

Η 38χρονη reality star,

η οποία έχει αποκτήσει τον εννέα μηνών γιο της με τον on-off σύντροφό της Tristan Thompson, ανέβασε το σπάνιο στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram την Κυριακή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

H Khloé Kardashian γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλια του ανιψιού της Psalm με την κόρη της True, πέντε ετών, και τον μικρούλη γιο της, ο οποίος φαίνεται πως φορά κράνος πυροσβέστη, αφού άλλωστε το πάρτι του ξαδέλφου του είχε θέμα την πυροσβεστική.

Το πρόσωπό του δεν φαίνεται ολοκάθαρα στον φακό καθώς είναι γυρισμένος προφίλ. Παρά το γεγονός ότι είναι εννέα μηνών, μόλις πριν από λίγες ημέρες οι γονείς του ανακοίνωσαν το όνομα του μωρού.

Σύμφωνα με τη US Sun, το ζευγάρι ονόμασε το παιδί του Tatum Robert.

“Υπήρχε συζήτηση για το αν θα έπρεπε να είναι Tatum Robert ή αν θα έπρεπε να είναι Robert Tatum”, δήλωσε πηγή στο δημοσίευμα και πρόσθεσε: “Κάποιοι στην οικογένεια έτειναν περισσότερο προς το Robert, επειδή τιμά τον πατέρα της και τον αδελφό της, [Rob Kardashian].” Ο πατέρας της Kardashian, Robert, πέθανε το 2003 από καρκίνο.

Khloé Kardashian-Tristan Thompson: Αποκάλυψαν το όνομα του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα