Νίκος Συρίγος: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φημολογείται πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! Η τραγουδίστρια μετά το πρόσφατο διαζύγιο από τον Σπύρο Δημητρίου, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική ζωή της, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Οι δυο τους γνωρίζονταν μέσα από τη δουλειά, μιας και κοινές φωτογραφίες τους υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο -όπως όλα δείχνουν- αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος

είναι ζευγάρι, είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό. Ήταν μια φιλία που απέκτησε πιο τρυφερές πτυχές και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν με την προσωπική τους ζωή», είχε αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».

Αρκετές ημέρες μετά, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν των Νίκο Συρίγο, με τον ίδιο να δέχεται από τους δημοσιογράφους «βροχή» ερωτήσεων για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη σχέση τους. Ποιά ήταν η αντίδρασή του;

«Πώς αισθάνεστε που είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι και μικρόφωνα και σας περιμένουν;», ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος. «Δεν βλέπω τον λόγο. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ», απάντησε τότε εκείνος.

Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι επέμειναν να μάθουν για εκείνον και την τραγουδίστρια, ο Νίκος Συρίγος τους απάντησε: «Είμαι μια χαρά. Όλοι είμαστε μια χαρά. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά σας, σας αγαπώ πολύ, να είστε καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον μετά τις φήμες περί χωρισμού

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης: Πέθανε σε ηλικία 29 ετών ο γνωστός μπασκετμπολίστας

Keywords
Τυχαία Θέματα