Kylie Jenner: Ξαφνιάζει η αλλαγή στην εμφάνιση της

20:01 17/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner δημιούργησε πολλές απορίες στους θαυμαστές της με την πρόσφατη εμφάνισή της, σε event για το νέο της άρωμα. Η σταρ του Hulu εμφανίστηκε να χορεύει στο Λος Άντζελες σε ένα TikTok που μοιράστηκε την Τετάρτη, και οι θαυμαστές της, πρόσεξαν αμέσως μια αλλαγή στο σώμα της.

Στο βίντεο, η Kylie χορεύει με μια influencer στην παρουσίαση του νέου της αρώματος, του Cosmic.

Φορούσε ένα στενό κόκκινο halter neck φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.

Ωστόσο, οι fans παρατήρησαν ότι οι καμπύλες αλλά και το στήθος της, έδειχναν πιο μικρά σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες. ‘Ετσι, οδηγήθηκαν στη θεωρία πώς επέστρεψε στη φυσική της σιλουέτα.

@sloan.byrd

“you’re part of this team, you’re staying until the routine is clean”

♬ Dile Austin Millz Remix – Austin Millz Τα σχόλια για την Kylie Jenner

“Αφαίρεσε τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος;” ρώτησε ένας θαυμαστής στο Reddit, μαζί με ένα στιγμιότυπο του βίντεο. “Ω Θεέ μου, πράγματι μοιάζει να τα αφαίρεσε εδώ”, είπε ένας δεύτερος. “Αν το έκανε, τα έχει κρύψει καλά για λίγο καιρό, υποθέτω”. “100 τοις εκατό. Έχουν ξεφουσκώσει”, έγραψε ένας τέταρτος.

“Ενδιαφέρον. Αυτή είναι η μοναδική φορά που πραγματικά πιστεύω ότι ίσως κάποια από τις αδερφές αφαίρεσε ή ανέστρεψε κάτι. Αν το έκανε, μπράβο της”, σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της η επιχειρηματίας δήλωσε πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να “αποδεχτεί” το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. “Χρειάζομαι λίγο χρόνο αφού γεννήσω ένα μωρό για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου”, δήλωσε η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics. “Μετά, παίρνεις το σώμα σου πίσω.”

Keywords
Τυχαία Θέματα