Leather Pants: 10 εύκολα σύνολα με πρωταγωνιστή το αγαπημένο μας δερμάτινο παντελόνι

11:23 8/12/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορούμε να το αποκαλέσουμε και «τζιν του χειμώνα». Το δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει με όλα και κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με τη δυναμική και τον badass χαρακτήρα του. Με χρώμα, με εκκεντρικά μοτίβα και σε διάφορες γραμμές (καλά, δεν το συζητάμε για το κλασικό μαύρο…) αποτελεί ό,τι πιο updated κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο street style. Κι αν δεν ξέρετε πώς να το συνδυάσετε, εμείς σας βρήκαμε τα looks για να αντλήσετε έμπνευση και να απογειώσετε το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι.

Rainy & Στιλάτη

Οι βροχερές ημέρες απαιτούν ιδιαίτερο

styling, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Γιατί πολύ απλά με ένα δερμάτινο παντελόνι (ή και κολάν) και μία chic γκαμπαρντίνα μπορούμε να ξεχωρίσουμε και να δώσουμε ενδιαφέρον στην καθημερινότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Δερμάτινο ή Βινύλ

Διαφορετικά αλλά ταιριαστά. Πολλές φορές μπερδεύουμε τις δύο τάσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως και οι δύο μας αρέσουν εξίσου. Ειδικά όταν συνδυάζονται με extreme σακάκια και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Chunky Διαθέσεις

Ωραία τα δερμάτινα παντελόνια με τα λεπτεπίλεπτα παπούτσια, αλλά συνδυάζονται το ίδιο υπέροχα και με chunky παπούτσια, πιο ογκώδη, πιο μυστήρια, πιο XXL. Δοκιμάστε το!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα