Lili Reinhart: Μιλά για τη σωματική δυσμορφία της – “Οι τελευταίοι μήνες είναι τρελοί”

23:19 18/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Lili Reinhart ανήρτησε μία δημοσίευση αναφερόμενη στη δυσμορφία του σώματος, από την οποία πάσχει.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός παλαιότερα είχε μιλήσει ανοιχτά, θέλοντας να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, ότι νοσεί από Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και δυσμορφία του σώματος. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: «Ήθελα να πω τις δικές μου σκέψεις εκεί έξω για να ενημερώσω και άλλες γυναίκες ότι δεν είναι μόνες».

Σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter) εξήγησε πως η ιδέα αυτή που έχει για το σώμα της, σε συνδυασμό με τις ψυχολογικές της διαταραχές, δεν βοηθά την κατάστασή

της.

«Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα μεσαίου μεγέθους χέρια που να εκπροσωπούνται στα μέσα ενημέρωσης για τις γυναίκες. Η δυσμορφία του σώματός μου με έχει τρελάνει, γιατί νιώθω ότι τα χέρια μου πρέπει να έχουν το μισό μέγεθος από αυτό που είναι αυτή τη στιγμή», έγραψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θεωρούμε γοητευτικά τα χέρια που είναι πολύ αδύνατα, ενώ στην κυριολεξία αυτά τα χέρια τα έχεις μόνο, όταν είσαι έφηβος».

I wish there were more average sized arms represented in mainstream media for women. My body dysmorphia has been going crazy because I feel like my arms need to be half the size they are currently?
We’ve glamorized these skinny arms that, for most of us, can only be achieved if…

Lili Reinhart (@lilireinhart) September 14, 2023

Έγραψε δε κλείνοντας:

«Αναρωτιέμαι πώς πραγματικά επιβιώνει κανείς ή προχωρά σε αυτή τη ζωή, χωρίς να έχει ιατρική βοήθεια. Ίσως είναι μια σκληρή πραγματικότητα για μένα, σε συνδυασμό με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή μου, αλλά καταραμένη. Ο χρόνος που έχασα σκεπτόμενη τα χέρια μου τον τελευταίο καιρό… Οι τελευταίοι μήνες είναι τρελοί».

Στέφανος Βούρος: Συγκλονίζει ο γιος του Γιάννη Βούρου – “Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα