Lily Collins: Φόρεσε ένα ημιδιαφανές turtleneck bodysuit

Αυτόν τον καιρό οι περισσότερες από εμάς επιλέγουν ζεστά κομμάτια, όπως χουχουλιάρικα πουλόβερ και puffer πανωφόρια, μιας και οι θερμοκρασίες ολοένα και χαμηλώνουν. Ωστόσο, η Lily Collins μάς έδειξε με την τελευταία της εμφάνιση πώς μπορούμε να φοράμε sheer ρούχα τον Δεκέμβριο και να είμαστε sexy με τον πιο chic τρόπο.

Η Kate Middleton με κόκκινο παλτό και φιόγκο αποδεικνύει ότι αυτό είναι το απόλυτο

look των εορτών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Την περασμένη Πέμπτη, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στη γνωστή εκπομπή, Jimmy Kimmel Live, προκειμένου να προωθήσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς Emily in Paris, στην οποία πρωταγωνιστεί. Τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες στο Netflix.

Η Olivia Wilde αντιγράφει το στυλ του συντρόφου της, Harry Styles

Για τη συγκεκριμένη περίσταση διάλεξε ένα μαύρο ημιδιαφανές turtleneck bodysuit, το οποίο ήταν επενδεδυμένο με βελούδο στην περιοχή του λαιμού. Συνδύασε το τολμηρό ολόσωμο κορμάκι με ένα bra top ίδιου χρώματος, ένα Givenchy σακάκι-φόρεμα και μοντέρνα αρβυλάκια. Πρόσθεσε minimal κοσμήματα στο σύνολό της και ολοκλήρωσε την εικόνα της με έντονο κόκκινο κραγιόν και chic ψηλό κότσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins News (@lilyjanenews)

Εκτός από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου, η Lily μίλησε επίσης για τον μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της, Charlie McDowell και για το πόσο το ταξίδι που έκαναν στον Βόρειο Πόλο ήταν μια συγκλονιστική και αξέχαστη εμπειρία.

Η Ariana Grande εμφανίστηκε στο The Voice ως νέα Britney Spears

“Είχαμε συμφωνήσει ότι εγώ θα οργανώσω τον γάμο και ο Charlie τον μήνα του μέλιτος. Γνωρίζοντας πόσο αγαπάω το κρύο, δηλαδή καθόλου, πήγαμε στον Αρκτικό κύκλο. Ήταν απίστευτα αλλά παγώσαμε” δήλωσε χιουμοριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins News (@lilyjanenews)

Keywords
Τυχαία Θέματα