Linda Evangelista: H μάχη με τον καρκίνο του μαστού – “Οι ουλές είναι τρόπαια”

Η Linda Evangelista μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει επιβιώσει δύο φορές.

Καλεσμένη σε εκπομπή για τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, μίλησε για τη διάγνωση που είχε τον Δεκέμβριο του 2018 και ξανά τον Ιούλιο του 2020. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η συμπαρουσιάστρια Whoopi Goldberg ρώτησε αν οι διαγνώσεις της διέφεραν.

“Νομίζω ότι η εμπειρία του καθενός θα είναι διαφορετική“, ξεκίνησε το 58χρονο supermodel. “Ξεκίνησε με τη μαστογραφία ρουτίνας που έκανα. Ξέρω ότι δεν μας αρέσει να κάνουμε

τις μαστογραφίες μας. Είμαι η μεγαλύτερη αναβλητική, αλλά αυτό είναι ένα πράγμα στο οποίο ήμουν πραγματικά πιστή.”

Η Evangelista είπε ότι την κάλεσαν πίσω στην αίθουσα μετά τη μαστογραφία της και έμαθε ότι είχε καρκίνωμα του πόρου in situ (DCIS), μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού.

“Έχω μια άλλη ασθένεια που αφορά τους πνεύμονές μου και μια οσφυονωτιαία εκτομή, που δεν ήταν τόσο καλή, κατέληξε σε διπλή μαστεκτομή, η οποία ήταν η σωστή απόφαση για μένα. Και σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να πεθάνω από καρκίνο του μαστού”, συνέχισε. “Και μετά, ξέρετε, υπάρχει αυτή η μικρή πιθανότητα να επανέλθει.”

Supermodel #LindaEvangelista opens up about her breast cancer diagnoses and how her "goal now is to grow old … very, very old": "Scars are trophies." https://t.co/cVclFZQmjA pic.twitter.com/wTlEpZTmMI

— The View (@TheView) October 19, 2023

Η Evangelista πήγε τελικά ξανά στον ογκολόγο της αφού ένιωσε ένα “εξόγκωμα” στον θωρακικό της μυ και αργότερα έμαθε ότι ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε.

“Η ιστορία του καθενός θα είναι διαφορετική”, εξήγησε. “Και η δική μου κατέληξε να είναι: Λοιπόν, βγάλτε το και κάντε ακτινοβολία. Αλλά είχα πολύ κακή βαθμολογία ογκοτύπου. Είναι ένα σκορ που σας λέει την πιθανότητα να ξαναπάθετε καρκίνο. Λαμβάνουν υπόψη πολλά πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής. Αλλά ο δικός μου ήταν κακός.”

“Έπρεπε να κάνω χημειοθεραπεία – παίρνω φανταστικά φάρμακα εδώ και πέντε χρόνια, σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο καλά”, είπε σαρκαστικά. “Είναι φρικτά. Είναι κατασταλτικά των ορμονών. Σε κάνουν να αισθάνεσαι γέρος”.

#LindaEvangelista discusses returning to public life after complications from a cosmetic procedure forced her into hiding, and shares her thoughts on today's modeling industry. https://t.co/cVclFZQmjA pic.twitter.com/37lcud3oYH

— The View (@TheView) October 19, 2023

“Έχω κάνει τόσα πολλά χειρουργεία και νόμιζα ότι θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χημειοθεραπεία που σε βάζει σε… ξέρεις“, μοιράστηκε πριν πει ότι αγκαλιάζει τα σημάδια από τις μάχες της. “Είμαι εντάξει με τις ουλές”, είπε. “Νομίζω ότι οι ουλές είναι τρόπαια. Είμαι καλά με τις ουλές.”

Η Evangelista είπε επίσης ότι από τότε που πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού, εκτιμά τη ζωή πολύ περισσότερο. Ο στόχος της είναι η επιβίωση, λέει – να “γεράσει πολύ, πολύ.”

Keywords
Τυχαία Θέματα