Lorenzo Lamas: Η αντίδρασή του στις φήμες ότι η 23χρονη κόρη του έχει σχέση με τον 48χρονο Leonardo DiCaprio

13:32 3/1/2023 - Πηγή: InStyle

Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Leonardo DiCaprio ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το ειδύλλιο με την Gigi Hadid και έχει νέα γυναίκα στη ζωή του, την 23χρονη Victoria Lamas.

Μάλιστα, οι δυο τους φέρεται να πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά στον Άγιο Βαρθολομαίο. Ο σταρ του Χόλιγουντ, που είναι

γνωστός για την αδυναμία του στα μοντέλα κάτω των 25 ετών, και η Victoria, που είναι κόρη του ηθοποιού Lorenzo Lamas, λέγεται πως απόλαυσαν αρκετά ραντεβού πριν από το τέλος του 2022 και αποφάσισαν να περάσουν μαζί και την Πρωτοχρονιά.

Φέρεται να υποδέχθηκαν το νέο έτος σε σκάφος ενώ μαζί τους ήταν καλοί φίλοι του Leonardo DiCaprio, ο Drake ή ο Tobey Maguire.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Arlene Lamas (@victoriaalamas)

Leonardo DiCaprio: Δείπνο με την 23χρονη Victoria Lamas – Τι γίνεται με την Gigi Hadid; Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Lamas (@lorenzo_lamas)

Η εξομολόγηση του Lorenzo Lamas για τις φήμες

Κι ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει γι’ αυτήν την υποτιθέμενη σχέση, αυτός που το έκανε είναι ο πατέρας της νεαρής ηθοποιού και μοντέλου, Lorenzo Lamas. Σε δηλώσεις του στη New York Post, ο ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά “Falcon Crest”, εξομολογήθηκε πώς νιώθει η κόρη του για τον σταρ του Χόλιγουντ: “Ξέρω ότι της αρέσει πολύ” είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Lamas (@lorenzo_lamas)

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Victoria και ο Leonardo DiCaprio γνωρίστηκαν στην εκπνοή του 2022 και η πρώτη φορά που εκείνη μίλησε στον πατέρα της για τον DiCaprio ήταν σε ένα τηλεφώνημα πριν από τις γιορτές των Χριστούγεννων. “Είναι ενθουσιασμένη” ομολόγησε ο σταρ του “Falcon Crest” και πρόσθεσε: “Της έχω πει να αντιμετωπίζει τη σχέση σαν διακοπές, να την απολαμβάνει όσο κρατάει. Αν διαρκέσει περισσότερο από τις τυπικές διακοπές, τέλεια, αλλά αν όχι, να φροντίζει την καρδιά της. Γιατί είναι πολύ νέα“.

Gigi Hadid: Η αντίδρασή της στις φωτογραφίες του Leonardo DiCaprio με την 23χρονη Victoria Lamas

Κι ενώ τα λόγια του έδειχναν να επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Lorenzo Lamas ξεκαθάρισε την πραγματική φύση της σχέσης της κόρης του με τον Χολιγουντιανό σταρ. “Έχω μιλήσει επειδή σκέφτομαι πως είναι κάτι θετικό, αλλά εκείνη δεν σκέφτεται το ίδιο. Είναι φίλοι, δεν έχουν σοβαρή σχέση. Θέλω μόνο να είμαι εντελώς ξεκάθαρος σχετικά μ’ αυτό. Δεν βγαίνουν μαζί, της αρέσει, αλλά δεν βγαίνουν. Θα ντρεπόμουν αν εκείνη διάβαζε κάπου ότι βγαίνουν μαζί ενώ δεν είναι έτσι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα